آموزش طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 5نفر
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3/4 لیوان
آرد 1 لیوان
گلاب 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-قابلمه رو کفش کمی روغن می ریزید تا چرب شه و میزارید رو شعله کم مثل وقتی برنج دم میکنید تا مایع کیک آماده بشه .
2-تخم مرغ+شکر را ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنید بعد از پنج مین گلاب اضافه میکنید و یکم میزنید
3-بعد آرد الک شده رو قاشق قاشق اضافه میکنید و هر دفعه آروم با همزن میزنید تا مخلوط بشه یهو آرد نمیریزید که پفش بخوابه
4-بعد سریع مایع کیک رو می ریزید تو قابلمه داغ ۴۰ دقیقه با شعله خیلی کم مثل دم کردن برنج درشو هم دمکنی میزارید
5-تا نیم ساعت اول هم باز نمیکنید درشو قابلمه قطر کفش ۱۷ سانتی بود
سایر نکات
از هر اسانسی می تونید استفاده کنید وانیل دارچین…. تخم مرغ را از قبل بیرون بیارید از یخچال تا با محیط هم دما بشه قابلمه حتما داغ داغ باشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه