آموزش طرز تهیه کیک با رویه بادام و فیلینگ خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر:
نصف لیوان شیر ولرم
10 گرم خمیر مایه
1 قاشق غذاخوری کره نرم
2 قاشق سوپ خوری شکر
1 تخم مرغ
آرد اونقدر که بخواد
–
برای رویه:
1 قاشق سوپ خوری کره
1 لیوان بادام پرک
2 قاشق سوپ خوری شیر
2 قاشق سوپ خوری شکر
2 قاشق سوپ خوری عسل
–
برای کرم(فیلینگ):
4 لیوان شیر سرد
3 زرده تخم مرغ
4 قاشق سوپ خوری نشاسته
2 استکان شکر(حدود 1 پیمانه)
3 قاشق سوپ خوری آرد
5 گرم وانیل شکری
1 بسته کرم شانتی(پودر خامه فرم گیرنده)
طرز تهیه
برای خمیر، شیر، خمیر مایه، کره و شکر رو مخلوط کنین و بزارین 10 دقیقه بمونه، تخم مرغ رو اضافه کنین و مخلوط کنین و در آخر آرد اضافه کنین و ورز بدین اونقدر که خمیر نرمی بشه.روشو بپوشونین و نیم ساعت بزارین بیاد.
برای رویه، کره رو در تابه ای آب کنین، بادام پرک هارو اضافه کنین و تفت بدین 1-2 دقیقه، شیر، شکر و عسل رو اضافه کنین، کمی دیگه بپزین بعد از روی شعله بردارین و بزارین سرد شه.
خمیر رو داخل قالب کمر بازشو که کاغذ روغنی گذاشتین، بمالین، روش مخلوط بادام پرک هارو که سرد شده رو بریزین یکنواخت، در فر گرم شده 160 درجه بپزین.
برای کرمش، شیر، زرده های تخم مرغ، نشاسته، شکر و آرد رو مخلوط کنین و بپزین تا غلیظ شه، بعد وانیل بزنین و از روی شعله بردارین تا سرد شه، بعد که ولرم شد، پودر خامه فرم گیرنده رو اضافه کنین و خوب بزنین.
کیک رو نصف کنین و وسطش با قیف ماسوره، کرم بزنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه