آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی قنادی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه
مواد لازم برای 6 1نفر
آرد سفید 200 گرم
شکر 200 گرم
تخم مرغ 8 عدد
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا کنید
2-سپس سفیده ها رو داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود (میتوانید از فریزر استفاده کنید بمدت نیم ساعت تا۴۰دقیقه تا نیمه یخی شوند)
3-سفیده ها را با همزن با دور تند زده وقتی شروع به کف کردن کرد شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه میکنیم (همزن روشن با دور تند باشد) وقتی شکر تمام شد انقدر سفیده را میزنیم تا پفکی شود واز ظرف نریزد
4-بعد از فرم گرفتن وانیل را با زرده ها با قاشق در حدمخلوط شدن بهم میزنیم و کم کم به سفیده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم
5-پس از اتمام زرده ارد و بکینگ پودر را کهچند بار الک کرده در سه مرحله به سفیده و زرده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم
6-قالب شماره ۲۳با ارتفاع بلند رو کاغذ روغنی یا کاهی انداخته فقط کف قالب، مایع را داخل قالب ریخته و داخل فری که۱۰دقیقه قبل با درجه ۱۸۰درجه بمدت ۴۰دقیقه گذاشته تا بپزد بعد از اتمام زمان یکخلال چوبی داخل کیک فرو کرده اگر چسبید میگذاریم ۱۰دقیقه دیگر هم بپزد
7-قالب را از فر خارج کرده و میگذاریم کمی که خنک شد کیک را دراورده و روی توری فلزی میگذاریمتا کامل خنک شود
سایر نکات
این نوع کیکاسفنجی مورد استفاده در قنادی ها میباشد کهدر ان لازم نیس از اب یا شیر و روغن استفاده کرد و لازم نیس زرده تخم مرغ زده شود.
برای بدست اوردن اندازه قالبتون ارتفاع قالب رو اندازه گیری کنید و تا دوسوم ان با لیوان اب بریزید تعداد لیوان ها مساوی ست با تعداد تخم مرغ و برای هر تخم مرغ ۲۵گرم آرد و۲۵گرم شکر میتوان استفادهکرد.
برای کاکا ئویی کردن کیک اسفنجی بسته به نوع پودر کاکائو میتوان از یک یا دو ق غ پودرکاکائواستفاده کرد که در این نوع کیکاسفنجی لازم به کم کردن ارد نیست.
برای درست کردن یک کیکخوب لازم است کیک را یک روز قبل از خامهکشی پخت ودر یخچالنگهداری کرد.
کیکاسفنجیرا میتوان تا یک هفته داخل یخچال وتا چند ماه داخل فریزر نگهداری کرد.
برای هر دو نفر یک تخم مرغ در نظر بگیرید
عکس کیک مربوط به اینترنت میباشد امیدوارم ایننوعاسفنجی رو امتحان کرده و لذت ببرید موفق باشید:)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه