آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی فوق العاده خوشمزه با روکش شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ : ۷ عدد
شکر : ١ پيمانه
آرد : ٢ پيمانه
وانیل : ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
آبجوش : ۱/۲ لیوان
عسل : ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا کف قالبمون رو کاغذ روغنی بندازید و کمی با فرچه کف اش رو روغن بمالید و بزارید کنار
آرد و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب و سه بار الک کنید و بزارید کنار.
زرده و سفیده ی تخم مرغ رو با دقت از هم جدا کنید که زرده قاطیه سفیده به هیچ عنوان نشه.
سفیده ها رو توی همزن ریخته و با دور تند میزنیم و شکر رو بعد کف کردن ، ریزریز بهش اضافه میکنیم .همزن خاموش نباشه حین افزودن شکر باید ۱۰-۱۲ دقیقه خوب هم بخوره تا پوک و سفید بشه سفیدرو میذاریم توی یخچال تا اب نندازه
حالا زرده و وانیل و عسل و اسانس رو به زرده و با دور کم همزن در حد مخلوط شدن هم میخوره حدود ۳۰ ثانیه.
حالا ابجوش رو روی مواد ميريزيم و خيلي تند هم ميزنم تا زرده نپزه.
بعد با الك آرد رو بخورد مواد میدیم و با همزن دستي آروم که پفش نخوابه بعد که این مرحله تموم شد سفیده ها رو اضافه میکنیم به صورت دورانی و آرام
این مرحله حتما با هم زن دستي.
آخر کار مواد رو با لیسک فومی داخل قالب میریزیم و دستمونو میچرخونیم که همه جا مواد یکسان پخش بشه.
قالب رو داحل فر از قبل داغ شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد طبفه ی وسط میزاریم و ٤٥دقيقه ميپزه
برای شکلاتی شدن روی کیک هم شکلات رو به همراه ۱ق روغن مایع بنماری کردم توی قالب سیلیکونی طرحدارم رو کاملا با شکلات پوشوندم وسریع قبل از اینکه شکلات سرد بشه کیک روگذاشتم توی قالب و گذلشتم توی یخچال بعد چند ساعت خیلی اروم قالب رو از شکلات جدا میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه