آموزش طرز تهیه کیک ارده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان ارده (استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 لیوان آب
2 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
طرز تهیه
شکر و تخم مرغ را 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. ارده ، روغن مایع و آب را اضافه کنید و خیلی کم با همزن برقی هم بزنید. مواد خشک را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و هم بزنید(چون ارده دارد برای همین وانیل نمیریزیم). 3_2 قاشق از مایه کیک بردارید و داخل ظرف دیگری بریزید و به این مایه کیک 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و 1 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید و هم بزنید. قالب کیک را با روغن جامد چرب کنید و تمام قسمتهای قالب را با کنجد بپوشانید. ابتدا مایه کیک ساده را داخل قالب بریزید سپس مایه کیک کاکائویی را روی مایه کیک ساده بریزید و خیلی کم با قاشق هم بزنید. در فر 175 درجه بپزید (با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) بعد از سرد شدن کیک سس ارده را روی کیک بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
برای سس ارده:
2 قاشق غذاخوری پودر قند و نصف لیوان ارده را داخل ظرفی هم بزنید و روی کیک سرد بریزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه