آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک آلمان داخل قالب مافین

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک آلمان داخل قالب مافین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

پاکت خمیر مایه خشک فوری(1 قاشق غذاخوری)و یا نصف پاکت خمیر مایه خیس
3 الی 3.5 لیوان آرد
نصف استکان شکر(35 گرم)
1 لیوان شیر ولرم
1 قاشق غذاخوری پر کره
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف قاشق مرباخوری نمک

برای روی آن:
مخلوط 1عدد زرده تخم مرغ و1 قاشق مرباخوری شیر
برای کرم:
از 2 لیوان کمی بیشتر شیر
1 استکان شکر(70 گرم)
2 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری
80 گرم شکلات تلخ
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم،همان پودر خامه است)
تمام مواد بجز وانیل،شکلات و پودر کرم شانتی را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد.سپس اجاق را خاموش کرده وانیل و شکلات را بریزیدو هم بزنید سپس پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی 1دقیقه هم بزنید(میتوانید کرم شانتی اضافه نکنید ولی برای قوام کرم بهتر است)داخل قیف بریزید و نیم یا یک ساعت در یخچال بذارید.

برای روی آن:
حدود 150 گرم شکلات آب شده به روش بنماری (مخلوط شکلات شیری و تلخ)

طرز تهیه

ابتدا خمیر مایه،1 قاشق غذاخوری شکر و چند قاشق شیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.چند دقیقه صبر کنید.3 لیوان آرد را داخل ظرفی بریزید و وسط خمیر را باز کنید و مخلوط خمیر مایه را وسط آرد بریزید و روی مخلوط خمیر مایه را با آرد بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید.سپس شکر،وانیل شیر،تخم مرغ،نمک را اضافه کنید و ابتدا با همزن دستی هم بزنید و سپس با دست ورز بدید. بقیه آرد را کم کم بریزید و ورز بدید.حدود 5 دقیقه ورز بدید(آرد با کنترل ریخته شود تا خمیر نرمی شود)در آخر کره آب شده را اضافه کنید و تا وقتی که کره با خمیر مخلوط شود ورز بدید.روی خمیر را بپوشانید و حداقل 1 ساعت استراحت بدید سپس کمی ورز بدید و روی خمیر آرد پاشیده به 12 قسمت تقسیم کنید و گرد کنید و داخل قالب چرب شده بچینید.20_15 دقیقه داخل سینی استراحت بدید سپس مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را آرام روی خمیرها بزنید.در فر 190_180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید(20_15 دقیقه)
بعد از بیرون آوردن از فر روی آن دستمال بکشید و 5 دقیقه استراحت بدید.بعد از سرد شدن کرم را داخل آن بزنید.روی آن شکلات آب شده بزنید و تا وقتی که شکلات سفت شود در یخچال بذارید.سپس در دمای اتاق در همان روز بصورت تازه میل کنید
طرز تهیه کیک آلمان داخل قالب مافین

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی