آموزش طرز تهیه کیک آلبالو ی تابه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
زرده ی تخم مرغ ………… ۲ عدد
پنیر لبنه ………………….. نصف لیوان
شکر ………………………. نصف فنجان
خامه ……………………… ۱ لیوان
کرم آلبالو ………………… ۲ قاشق غذاخوری
اسانس بادام …………….. ۱ قاشق چای خوری
آرد ………………………… سه چهارم لیوان
کره ……………………….. یک قاشق غذاخوری
آلبالو……………………………… ۲ لیوان
پودر شکر ………………… به مقدار لازم
طرز تهیه
زرده ی تخم_مرغ ، پنیر لبنه ( ماسکارپونه )، شکر ، خامه ، کرم آلبالو(یا خامه ی آلبالویی یا مارمالاد آلبالو و یا پوره ی آلبالو) و اسانس بادام را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیله ی همزن برقی می زنیم تا همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط و یکدست شود. آرد را به مخلوط اضافه کرده و دوباره همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. داخل قالب مورد نظر را با کره ، چرب کرده و خمیر کیک را داخل قالب می ریزیم. هسته ی آلبالوها را جدا کرده و از وسط نصف می کنیم. آلبالوها را طوری روی سطح خمیر می چینیم که قسمت داخل آلبالوهای نصف شده رو به بیرون باشد. قالب را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فری که از قبل با دمای ۲۲۵ درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا روی کیک طلایی شود سپس از فر خارج کرده و وقتی که خنک شد، روی آن را با پودر شکر تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه: چون برای قالب این کیک از تابه ی چدنی مخصوص فر استفاده شده است به آن کیک تابه ای گفته می شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه