آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کی کیک یزدی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کی کیک یزدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد : ۳۰۰ گرم (دو لیوان پرُ)
شکر : ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه سرخالی)
تخم مرغ : ۳ عدد
ماست چکیده شیرین : ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه)
روغن : ۱ پیمانه
هل : ۱ قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری
گلاب : نصف فنجان
کنجد : به مقدار لازم

طرز تهیه

شکر رو با تخم مرغ ها انقدر میزنیم تا کشدار بشه. ماست و روغن رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم گلاب رو هم اضافه میکنیم،آرد، بکینگ پودر و هل رو الک کرده و طی چند مرحله به مواد اضافه میکنیم تا کاملا یکدست بشه. برای راحتی کار مایه رو داخل قیف بریزید و تو کاغذهای مخصوص کیک یزدی بریزید و سر کاغذ حدود ۱ الی ۲ سانت خالی باشه. کاغذها رو داخل قالب میزاریم روشو کنجد میپاشیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت بعد ازاینکه خنک شد میتونید شیره هم برای روش استفاده کنید براق میشه. برای کیک یزدی میتونید از چند قاشق نشاسته ذرت هم استفاده کنید که از آرد به همون مقدار باید کم کنید. اگه تمایل داشتید قبل از اینکه کیک هارو داخل فر بزارید با چاقوی گرم داخل روغن بزنید و یه علامت + عمیق داخل کیک بکشید تا حدودی گنبدی میشه. این دستور حدود ۱۵ الی ۲۰ عدد کیک به شما میده.
حرارت فر و اندازه گیری دقیق مواد برای کیک یزدی خیلی مهمه.
ماست بافت خیلی خوبی به کیک میده ولی اگه احیانا دوست نداشتید از ماست استفاده کنید نصف پیمانه شیر ولرم استفاده کنید.
غلظت مواد باید مثل ماست همزده باشه اگه خیلی شل و روان باشه کیک خوبی بهتون نمیده.
برای طلایی شدن روش چند دقیقه کوتاه گریل رو روشن کنید.
طرز تهیه کی کیک یزدی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی