آموزش طرز تهیه کُماچ با ادویه مخصوص ( نان مخصوص کرمانی ها) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
خمیر نان بربری 1 چونه
تخمی نان به مقدار لازم
سیب زمینی 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه
1-اگه از نانوایی خمیر بخرین که کارتون راحته اما اگه در دسترس نبود ۲ لیوان آرد گندم رو با یه قاشق خمیر مایه و کمی نمک و شکر مخلوط کنین و بهش نصف لیوان آب اضافه کنین و یک ساعت صبر کنین تا خمیرتون برسه.
2-البته اگه از سالم بودن خمیر مایه مطمئن نیستین حتما خمیرمایه و شکر رو توی نصف لیوان آب بریزین و ده دقیقه صبر کنین تا حجمش دوبرابر شه بعد خمیرتون رو درست کنین.
3-حالا تخمی نان رو درست کنین. تخمی نان شامل مقداری کنجد، تخم شوید، رازیانه، سیاه دانه، شاه دانه، گل زعفران نما، زیره سبز و سیاه و مقدار کمی زردچوبه هست.
4-سیب زمینی رو آب پز کنین و رنده کنین.
5-تخم مرغ و سیب زمینی و تخمی نان رو به خمیر اضافه کنین و ورز بدین.
6-کف تابه یا قابلمه رو چرب کنین و خمیرو داخلش پهن کنین. نیم ساعت به خمیر استراحت بدین.
7-با شعله ی کم بذارین خوب بپزه و سرخ شه. وقتی زیرش برشته شد کماچرو پشت و رو کنین تا دو طرفش سرخ شه.
سایر نکات
میتونین خمیرو به صورت چونه های کوچیک مثل کولوچه توی روغن سرغ کنین که ما بهش میگیم روغن جوشی و معمولا هم عصر پنج شنبه برای سرمزار رفتن درست میکنیم.
بینش خرما هم اگه بذارین خوشمزه میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه