آموزش طرز تهیه کيک کرمدار . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ……………. 4 عدد
شکر ………………. 1 ليوان
روغن زيتون ………… 1 فنجان
شير ……………….. 1 فنجان
آرد ………………… 1 ليوان + 3 قاشق غذاخوري
وانيل ………………. 1 قاشق چاي خوري
بيکينگ پودر ………… 1 قاشق چاي خوري
شکلات چيپسي ……… نصف فنجان
.
مواد لازم کرم کيک:
شير ……………….. 2 ليوان
آرد ………………… 2 قاشق غذاخوري
نشاسته ……………. 2 قاشق غذاخوري
شکر ………………. 2 قاشق غذاخوري
کرم شانتي …………. 1 بسته(در صورت در دسترس نبودن 200 گرم خامه)
.
مواد لازم سس شکلاتي کيک:
شير ……………. 2 ليوان
کاکائو …………. 3 قاشق غذاخوري
نشاسته ………… 3 قاشق غذاخوري
وانيل …………… 1 قاشق چاي خوري
شکر ……………. 3 قاشق غذاخوري
شکلات چيپسي ….. 1فنجان
کره …………….. 2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
سفيده و زرده ي تخم_مرغ ها را جدا کرده و هر کدام را در دو ظرف جداگانه با همزن برقي به خوبي مي زنيم. شکر را دو قسمت کرده، نيمي از آن را به سفيده ي تخم مرغ اضافه کرده و با همزن برقي مي زنيم تا اسفنجي شود و نيمه ديگر شکر را به زرده ي تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم مي زنيم تا کرم مانند شود. روغن زيتون، وانيل و شير را به زرده ي تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم. بيکينگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و نيمي از آرد را به مخلوط زرده ي تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط مي کنيم و مخلوط سفيده ي تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و به آرامي مخلوط مي کنيم. بقيه ي آرد را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. خمير را درون قالب مستطيلي که از قبل چرب کرده ايم، مي ريزيم و شکلات چيپسي را روي خمير ريخته و قالب را درون فري که از قبل با دماي 160 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم، قرار مي دهيم تا کيک بپزد. براي تهيه ي کرم کيک، آرد، نشاسته، شکر و شير را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط مي کنيم و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا به جوش آيد، به هم زدن ادامه مي دهيم تا کرم بپزد و قوام پيدا کند سپس از روي شعله برمي داريم و اجازه مي دهيم خنک شود. کرم شانتي يا خامه را به کرم خنک شده اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا يکدست شود. براي تهيه ي سس شکلاتي کيک، شير، کاکائو ، نشاسته و شکر را در ظرفي با هم مخلوط کرده و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا به جوش آيد سپس وانيل، شکلات چيپسي و کره را اضافه کرده، هم مي زنيم تا شکلات و کره، ذوب شده و با سس کاملا يکدست شود و به هم زدن ادامه مي دهيم تا سس شکلاتي قوام پيدا کند و از روي شعله برمي داريم و اجازه مي دهيم خنک شود. کيک پخته را از فر خارج کرده و اجازه مي دهيم خنک شود سپس روي کيک را ابتدا با کرم کيک مي پوشانيم و سپس سس شکلات را روي آن مي ريزيم و به صورت دلخواه تزيين کرده، برش مي دهيم و سرو مي کنيم.
.
شيرينانه: کرم شانتي همان پودر خامه است که با شير مخلوط مي شود و بعد از هم خوردن، به شکل خامه ي مورد استفاده در انواع کيک و شيريني، درمي آيد و آن را مي توانيم از فروشگاه هاي لوازم قنادي تهيه کنيم. براي اين کيک در صورت عدم دسترسي به کرم شانتي، مي توانيم از خامه استفاده کنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه