آموزش طرز تهیه کيک هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ …………………………. 3 عدد
روغن مايع ……………………….. 1 فنجان
شکر ……………………………….. 1 ليوان
رنده ي پوست ليموي ترش ……… 1 عدد
بيکينگ پودر ……………………… 1 قاشق چاي خوري
وانيل ………………………………. 1 قاشق چاي خوري
آرد …………………………………. يک و نيم ليوان
مواد لازم روي کيک:
هلو ………………………………… به مقدار لازم
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر را در ظرفي ريخته و با همزن به خوبي مي زنيم تا اسفنجي شود. روغن مايع را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. سپس رنده ي پوست ليمويرترش، بيکينگ پودر، وانيل و آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم. خمير را در قالب مورد نظر که از قبل همه ي قسمت هاي آن را کاملا چرب کرده ايم مي ريزيم و هلوهاي پوست کنده ي نازک خرد شده را روي خمير مي چينيم. قالب را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا کيک بپزد.
شيرينانه ي 1: با استفاده از يک خلال دندان مي توانيم از پخته شدن کيک مطمئن شويم.
شيرينانه ي 2: هنگام سرو کيک مي توانيم روي آن را پودر شکر بپاشيم.
شيرينانه ي 3: بهتر است که اين کيک را در قالب کم عمق بپزيم تا ميوه(هلو) هاي روي کيک به عمق کيک فرو نرود.
شيرينانه ي 4: مي توانيم ميزان شکر را کم تر در نظر بگيريم.
شيرينانه ي 5: از هر ميوه ي دلخواه قابل استفاده اي مي توانيم براي اين کيک استفاده کنيم.(منظور از قابل استفاده اين است که مثلا زردآلو مي شود ولي هندوانه نمي شود.)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه