آموزش طرز تهیه کيک خشخاش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ………………… 3 عدد
شکر ……………………… 1 ليوان
روغن مايع ………………. 1 ليوان
شير ………………………. 1 ليوان
آرد ايرميک ………………. 1 ليوان
خشخاش ………………… 1 ليوان
بيکينگ پودر …………….. 1 قاشق چاي خوري
وانيل …………………….. 1 قاشق چاي خوري
آرد ……………………….. 2 ليوان
مواد لازم شربت :
شکر ……………………… 2 ليوان
آب ……………………….. 2 ليوان
طرز تهیه
آب و شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم و اجازه مي دهيم تا حدود 15 دقيقه بجوشد، سپس از روي شعله برداشته و مي گذاريم تا خنک شود.
طرز تهيه کيک:
تخم مرغ ها و شکر را در ظرف ريخته، آنقدر هم مي زنيم تا کف کند سپس روغن مايع، شير، ايرميک و خشخاش را اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم و در آخر بيکينگ پودر، وانيل و آرد الک شده را اضافه مي کنيم و همه ي مواد را مخلوط مي کنيم و مواد را در ظرف پيرکس مستطيلي بزرگ که از قبل چرب کرده ايم مي ريزيم و در فر که از قبل با دماي 175 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم مي گذاريم تا بپزد. بعد از اين که کيک پخت و آن را از فر خارج کرده ايم و حرارت اوليه ي آن کم شد، شربت را که از قبل آماده کرده ايم و خنک شده است را روي کيک مي ريزيم و اجازه مي دهيم که کيک کاملا خنک شود.
شيرينانه ي 1: ايرميک به معني سمولينا است که نوعي آرد شيريني پزي است که در ترکيه در پخت انواع شيريني و حلوا زياد از آن استفاده مي شود که نسبت به آرد معمولي، ذرات درشت تر و قابل لمسي دارد، شايد فروشگاه هاي لوازم قنادي آن را داشته باشند.
شيرينانه ي 2: خشخاش را مي توانيم از عطاري ها تهيه کنيم.
شيرينانه ي 3: هنگام سرو مي توانيم با خامه روي کيک را تزيين کتيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه