آموزش طرز تهیه کيک توپي لوبيا و شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ………………………………. 3 عدد
لوبياي سفيد پخته ي له شده ……….. 1 ليوان
مغز گردوي چرخ کرده ……………….. 1 ليوان
شکر ……………………………………. یک و نیم ليوان
کره ي نرم هم دما با اتاق ……………. 100 گرم
بيکينگ پودر ………………………….. 1 قاشق چاي خوري
مواد لازم رويه ي شيربني:
شکلات تلخ …………………………… 80 گرم
شکلات شيري ………………………… 80 گرم
طرز تهیه
در يک ظرف، تخم مرغ ها و شکر را با هم زن آن قدر هم مي زنيم تا اسفنجي شود سپس کره را اضافه کرده و به هم زدن ادامه مي دهيم تا مواد به خوبي با هم مخلوط شوند سپس لوبياي پخته ي له شده، مغز گردو و بيکينگ پودر را اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا همه ي مواد به خوبي مخلوط شوند. کف ظرف فر را کاغذ روغني انداخته، مواد را در ظرف ريخته و در فري که از قبل با دماي 170 درجه روشن کرده اي قرار مي دهيم تا زماني که کيک پخته و روي مواد برشته شود سپس ظرف را از فر خارج کرده و اجازه مي دهيم از حرارت بيفتيد سپس با قاشق مواد را هم مي زنيم تا خنک شود و از مواد، گلوله هاي توپي به اندازه ي گردو درست کرده و در سيني مي چينيم و حدود 30 دقيقه در يخچال قرار مي دهيم. شکلات تلخ و شيري را به روش بن ماري ذوب مي کنيم سپس سيني را از يخچال خارج کرده و هر يک از گلوله هاي توپي را در شکلات ذوب شده مي غلتانيم و دوباره در سيني فر مي چينيم و در يخچال مي گذاريم تا شکلات ها سفت شده و آماده ي سرو شوند.
تنتون سالم، دلتون شاد و سفرتون پر برکت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه