آموزش طرز تهیه کوکی لیمو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
آب لیموترش تازه: یک و نیم قاشق چایخوری
لیموترش: یک عدد
پنیر خامه ای: 100 گرم
کره: 115 گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
آرد: یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
پودر شکر: به مقدار لازم
شش دستور خوراکی با لیموترش تازه
طرز تهیه
کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
پنیر خامه ای و کره را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا با هم کاملا مخلوط شوند.
شکر، آب لیموترش، رنده یک عدد پوست لیموترش، وانیل و نمک را با هم مخلوط کرده و به مواد ظرف اول اضافه کنید.
تخم مرغ و زرده تخم مرغ را در کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید و این مخلوط را به مواد ظرف اول بیفزایید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد داخل ظرف افزوده و خوب هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست بیاید.
خمیر را داخل ظرف مناسب گذاشته و آن را به مدت دو ساعت داخل یخچال بگذارید.
بعد از طی شدن دوره استراحت در یخچال، خمیر را بیرون آورده و به اندازه گردو، چانه کنید.
آنها را با کف دست شکل داده و داخل شکر بغلتانید.
کف سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی گذاشته و خمیرهای حاضر شده را با فاصله از هم بچینید.
فر را روی حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد از گرم شدن دمای داخل فر، سینی فر را داخل فر بگذارید.
کوکی ها، 15 دقیقه بعد حاضر می شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه