آموزش طرز تهیه کوکوی مرغ با سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
• 300 گرم سینه مرغ
• 2/3 پیمانه روغن مایع
• نمک
• 1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده
• 2 پیمانه سیب زمینی ریز خورد شده
• ½ قاشق مرباخوری زرد چوبه
• ½ پیمانه پیاز ریز خرد شده
• 2 پیمانه فلفل دلمه ای سبز و قرمز خرد شده
• ½ پیمانه پیازچه خرد شده
• ½ پیمانه ماست
• 2 قاشق سوپخوری آرد
• 5 عدد تخم مرغ
طرز تهیه
1. سینه مرغ را نگینی خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ، نصف قاشق سوپخوری روغن مایع، نصف قاشق مرباخوری نمک و زعفران دمکرده مخلوط کنید. آنها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
2. در این فاصله، سیب زمینی را با مقداری روغن، نمک و زرد چوبه سرخ کنید. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
3. سه قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و پیازها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سبک شوند. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. در این مرحله، پیازچه و جعفری را اضافه کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
4. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. تابه تفلون گرد به قطر 23 سانتیمتر یا تابه به ابعاد 20 در 15 سانتیمتر را چرب کنید و کنار بگذارید.
5. ماست را با آرد، نوک قاشق چایخوری نمک و 4 عدد تخم مرغ مخلوط کنید با مفتول فلزی هم بزنید. مواد را درون تابه بریزید و مخلوط ماست را روی آنها اضافه کنید. در تابه را با فویل بپوشانید و تابه را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
6. پس از 15 دقیقه کوکو را از فر بیرون بیاورید و یک عدد تخم مرغ باقیمانده را با چنگال هم بزنید و روی کوکو بریزید. روی آن را با باقی فلفل دلمه خرد شده تزیین کنید و دوباره بدون فویل در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه