آموزش طرز تهیه کوکو سبزی و فوت و فنهای آن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ایرانیها عاشق عطر سبزی هستند. از قرمه سبزی گرفته تا سبزیپلو و حتی کوکو سبزی همیشه پای ثابت سفرههای ایرانی بوده و همین بهانه کافی است تا طرز تهیه کوکو سبزی از زمان خریدن سبزیها تا لحظه سرخ شدنش را با شما در میان بگذاریم.
مواد لازم:
سبزی کوکو: ۱ کیلو (تره، نیم کیلو؛ جعفری، ۲۰۰ گرم؛ شوید، ۱۵۰ گرم؛ برگ سیر تازه، ۱۰۰ گرم؛ شنبلیله، ۵۰ گرم)
تخم مرغ: ۵ عدد
زرشک: ۱ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
مغز گردو: به مقدار دلخواه (در صورت تمایل)
روغن: برای سرخ کردن
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری سر خالی
نمک: مقداری
طرز تهیه
ابتدا سبزیها را تمیز کرده و بشویید. میتوانید از سبزی آماده کوکو هم استفاده کنید، اما اگر دوست دارید در خانه سبزی را تهیه کنید، بعد از شستن سبزیها را در آبکش قرار دهید و وقتی آبشان کاملا گرفته شد، آنها را خوب کارد بزنید.
در یک ظرف تخممرغها را بشکنید و کمی بزنید. سپس سبزی، آرد، زردچوبه، نمک، گردو، زرشک و بکینگپور را به تخممرغها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
تابه را روی اجاق بگذارید و بعد از گرم شدن، روغن را داخل آن بریزید. میزان روغنی که کوکو سبزی در آن سرخ میشود، نباید خیلی کم باشد. وقتی روغن کاملا داغ شد، مایه را در تابه بریزید.
میتوانید همه مایه را بریزید و با پشت قاشق صاف کنید، یا اینکه آن را با قاشق به شکل دایرههای جداگانه در تابه بریزید.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را به جهت دیگر برگردانید. اگر میخواهید کوکو را یک تکه بریزید، برای راحت شدن کارتان میتوانید از تابه دو طرفه استفاده کنید.
در ابتدای مطلب طرز تهیه کوکو سبزی یک تکه را به شما آموزش دادیم اما اگر میخواهید کوکو سبزی قالبی آماده کنید، قبل از مخلوط کردن مواد، سبزیها را خوب سرخ کنید. سپس سبزی سرخ و سرد شده را با تخممرغ و سایر مواد مخلوط کنید، قالبها را چرب کرده، کوکوها را در قالب بریزید و در فر قرار دهید.
ریختن برگ سیر در کوکو سبزی الزامی نیست اما اگر به عطر آن علاقه داشته باشید، میتوانید در صورت دلخواه آن را هم در ترکیب سبزیها بریزید. اگر هم مایل بودید، میتوانید تنها با تره این کوکو را درست کنید و از سبزیهای دیگر استفاده نکنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه