آموزش طرز تهیه کولی غورابیج (شمال ایران) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
ماهی کولی: نیم کیلو
مغز گردو: 150 گرم
نعناع، چوچاق، حلواش و گشنیز: 250 گرم
(چوچاق و حلواش از سبزی های بومی هستند. اگر در دسترس شما نمی باشد از ریحان و مرزه استفاده کنید.)
شکر (در صورت چاشنی دار بودن): یک قاشق سوپ خوری
آب: 4 لیوان
آبغوره: یک قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
گردو را پس از آسیاب کردن با 4 لیوان آب می گذاریم بپزد و به روغن بیفتد. پوست ماهی کولی را می گیریم و کمی نمک و زردچوبه به آن می زنیم و در روغن سرخ می کنیم و به گردوی به روغن نشسته اضافه می کنیم. پس ماهی کولی سرخ شده، نمک، فلفل، زردچوبه، شکر و آبغوره را اضافه کرده روی حرارت خیلی ملایم می گذاریم دو جوش بزند و به روغن بیفتد، سپس با نان یا کته میل می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه