آموزش طرز تهیه کوفته فلاح در بستر بادمجان کبابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 لیوان بلغور ریز (بلغور گندم)
1 استکان ایرمیک (آرد سمولینا)
1 استکان آرد
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری رب
نمک ، فلفل سیاه ، نعناع
مواد لازم برای سس:
1 استکان روغن مایع
1 قاشق غذاخوری رب فلفل (اگر ندارید رب گوجه استفاده کنید)
2 عدد گوجه فرنگی رنده شده
نمک
2 عدد بادمجان کبابی شده (داخل فر یا روی گاز)
1 کاسه ماست سیر دار
طرز تهیه
ابتدا بلغور را داخل ظرفی بریزید و آب داغ را روی بلغور به اندازه ای که روی بلغور نرسد بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید خیس شود سپس ایرمیک را بریزید. سپس تخم مرغ ، آرد ، نمک ، رب و ادویه ها را بریزید و در حالیکه دستتان را خیس میکنید مواد کوفته را ورز بدید. در حین ورز دادن دستتان را مدام خیس کنید و ورز بدید و سپس مجدد دستتان را خیس کنید و از مواد کوفته اندازه فندق بردارید و در کف دست گرد کنید و وسط کوفته را با انگشت کوچک کمی فشار بدید گود شود. مدام دستتان را خیس کنید تا کوفته به دستتان نچسبد بعد از تمام شدن مواد کوفته ها را داخل آب جوش بریزید و 5 الی 10 دقیقه بپزید و آبکش کنید. 1 استکان روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و تفت بدید سپس 1 قاشق غذاخوری رب اضافه کنید نمک هم بریزید و کوفته ها را داخل ماهیتابه بریزید و آرام هم بزنید حدود 5 دقیقه. سپس پوست بادمجان کبابی را جدا کنید و با چاقو ریز خرد کنید و با ماست سیر دار مخلوط کنید و داخل ظرف سرو بریزید و کوفته ها را روی بادمجان بریزید روی کوفته ها جعفری بپاشید و سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه