آموزش طرز تهیه کورن میگو با سالاد لوبیا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
110 گرم میگو
25 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
1 حبه سیر
0.5 عدد ذرت
0.25 عدد لیموترش
110 گرم سیب زمینی
65 گرم لوبیا سبز
0.5 قاشق غذاخوری آویشن
0.5 قاشق غذاخوری کره
20 گرم سس مایونز
0.25 قاشق سوپخوری ادویه میگو آب پز
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
1 به مقدار لازم روغن
طرز تهیه
مواد را بشویید. قابلمهای بزرگ حاوی آب و مقداری نمک را روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوش آید. پوست بلالها را جدا کنید و از طول به چهار قسمت تقسیم کنید. سر و ته لوبیاها را جدا کنید. سیب زمینیها را به شکل مکعبهایی متوسط خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید سپس با گوشه چاقو له کنید یا رنده کنید. لیمو را چهار قاچ کنید و هستههای آن را جدا کنید. گوجهها را از وسط دونیم کنید.
پخت ذرت و لوبیا: بلال و لوبیا را داخل آب جوش بریزید و 4 دقیقه یا تا زمانی که لوبیا و بلال نرم شوند آنها را بجوشانید. با یک چنگال، بلال و لوبیا را از قابلمه خارج کنید و آب در حال جوش را نگه دارید. لوبیاها را بهصورت جداگانه بهمدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه زیر آب خنک بگیرید. لوبیاها را با استفاده از یک دستمال خشک کنید و در کاسهای بزرگ بریزید.
پخت سیب زمینی: سیب زمینیها را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید و 10 تا 12 دقیقه آنها را بجوشانید تا نرم شوند و چنگال در آنها فرو برود. سپس آنها را آبکش کنید و در کاسه حاوی بلال بریزید.
سس و سالاد: در زمان پخت سیب زمینی، مایونز، نیمی از سیر و آب دو قاچ لیمو را در کاسه کوچک بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سس را با نمک و فلفل مزهدار کنید. گوجه و 1.4 سس را به کاسه لوبیا سبز اضافه کنید و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
پخت میگو: میگو را با دستمال خشک کنید و با نیمی از آویشن، 3/4 ادویه میگو، نمک و فلفل مزهدار کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در تابهای بزرگ و نچسب بریزید و روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شود. میگو و باقی سیر را داخل تابه بریزید و 2 تا 4 دقیقه تفت دهید تا میگوها روشن شوند. بلال، سیب زمینی، کره و آب باقی لیمو را داخل تابه بریزید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. 1 تا 2 دقیقه مواد را تفت دهید تا مواد مخلوط و میگو خوب پخته شود. مواد را از روی حرارت بردارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه