آموزش طرز تهیه کنسرو سس صبحانه شاکشوکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 کیلو گوجه فرنگی
2 عدد بادمجان بزرگ
2 عدد فلفل قرمز کاپیا (فلفل ترکیه ای)
2 عدد فلفل چارلیستون (تند یا شیر به خودتان بستگی دارد)
1/2 استکان سرکه
6/7 حبه سیر ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری شکر
سنگ نمک (نمک معمولی هم میشه حدود 1 قاشق غذاخوری خودتان حتما کنترل کنید)
1/2 بسته جعفری (حدود 15 ساقه)
روغن زیتون
پودر فلفل قرمز (به دلخواه)
طرز تهیه
ابتدا بادمجان را پوست کنده مکعبی خرد کنید و حدود 20 دقیقه داخل آب نمک نگه دارید تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس آبکش کنید و آب بادمجان را کاملا بگیرید و داخل سینی فر بریزید و روی بادمجان روغن زیتون بریزید و نمک بپاشید و در فر 220 درجه مثل وقتی که در روغن سرخ میکنید سرخ کنید. به همان شکل فلفل ها را مکعبی خرد کنید و در فر سرخ کنید(میتوانید روی اجاق داخل روغن هم سرخ کنید ، بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی حوله ای بریزید و روغن اضافی را بگیرید) در زمانی که فلفل و بادمجان در فر سرخ میشوند حدود نصف استکان روغن زیتون را داخل قابلمه ای بریزید. پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و در غذاساز خرد کنید و یا رنده کنید و داخل قابلمه بریزید. تا وقتی که آب گوجه فرنگی گرفته شود گاهی هم بزنید و بپزید. بادمجان و فلفل سرخ شده را به گوجه فرنگی اضافه کنید و به ترتیب سیر ، نمک ، شکر ، سرکه ، جعفری و اگر تند دوست دارید میتوانید پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و 2_1 دقیقه بجوشانید و سپس بصورت داغ داخل شیشه ها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و شیشه را به شکل سر و ته بذارید. یک شب به این شکل نگه دارید تا کاملا سرد شود سپس برگردانید و در جای سرد نگهداری کنید و در طول زمستان استفاده کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه