آموزش طرز تهیه کشک بادمجون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
سرخ کردن بادمجون کل بادمجون رو با مقدار خیلی کم روغن سرخ کردنی سرخ کردم. اول بادمجونا رو خوب شستم بعد پوست کندم و تیکه کردم. دوباره شستم و آبکش کردم. برای هر کیلو بادمجون یه دونه سفیده تخم مرغ رو با چنگال حسابی زدم تا از لختی در بیاد و کف کنه. روغن داخل تابه ریختم گذاشتم داغ شد با دست یا فرچه مخصوص آشپزی از سفیده به همه قسمتای بادمجونا زدم بعد سرخ کردم اصلاااااا بوی بد نمیده و حسابی طلایی و پوک میشه.
داخل همون تابه پیاز و سیر خورد و خلال شده رو تفت دادم زردچوبه زدم و همینطور مقداری نعناع خشک. بادمجونا رو به مواد داخل تابه اضافه کردم. حالا مقدار دلخواه کشک رو با کمی آب رقیق کردم روی بادمجونا ریختم بعدم در تابه رو بستم تا خوب بپزه و له بشن. در نهایت با گوشتکوب بادمجونا رو حسابی له کردم و بعدم تزیین و سرو شد.
✔ تزیین روی کشک بادمجون : سیرداغ، نعناع داغ، گردوی خورد شده، کشک زعفرانی، پیازداغ
✔ مقداری کشک رو با زعفران دمکرده مخلوط کردم و قسمت وسط ظرف رو با همون تزیین کردم.
✔ میتونید داخل کشک بادمجون گردوی خورد شده هم بریزید.
✔ شما با هر روشی که میپسندین بادمجونا رو آماده کنید :کبابی، سرخ شده و یا آبپز.
✔ کشکی که استفاده کردم شور بود به همین دلیل نمک داخل موادم نزدم شما حتما نمکش رو تست کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه