آموزش طرز تهیه کروسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
10 گرم خمیر مایه – 50 گرم کره نرم – 3.5 لیوان آرد – 1 لیوان آب ولرم – 1 قاشق مرباخوری نمک – 1 قاشق مرباخوری شکر
برای بین لایه های خمیر : 250 گرم کره
برای روش: زرده تخم مرغ – نمک
برای توش: نوتلا، مارمالاد سیب یا زردآلو یا هر چیز دیگه که دوس دارین
طرز تهیه
✏خمیر مایه و آب رو مخلوط کنین، در ظرف دیگه آرد رو با نمک و شکر مخلوط کنین،مخلوط خمیر مایه رو اضافه کنین و شروع کنین به ورز دادن، کم کم بقیه آرد رو اضافه کنین و وقتی خمیر خودشو پیدا کرد، کره نرم رو اضافه کنین و ورز بدین روی میز کار که آرد پاشیدین، تا وقتیکه به دست نچسبه.(7-8 دقیقه). روشو خوب با سلفون بپوشونین بزارین جای گرم تا مقدارش 2 برابر شه. بعد روی میز کار که آرد پاشیدین، بزارین، باز کنین به شکل مربع، ضلع های روبروی هم رو تا کنین روی هم و داخل سلفون بزارین یخچال یک شب بمونه.
✏250 گرم کره نرم رو توی کیسه فریزر کلفت بزارین و خوب فشار بدین تا نازک شه و هر طرفش یکنواخت بشه و بزارین فریزر تا یخ بزنه.
✏خمیر رو که صبح فرداش درآوردین، به اندازه کره ی توی کیسه فریزر به شکل مربع باز کنین، نصفش کره یخ زده رو بزارین و طرف دیگه خمیر رو روش برگردونین، طوری که کره توش بمونه. دوباره خمیر رو باز کنین و 3 بار تا کنین روهم (2 طرف روبروی هم بعد طرف دیگه)این کار رو یبار دیگه تکرار کنین.(امیدوارم مفهوم رو رسونده باشم). بعد دوباره بزارین توی سلفون و بزارین یخچال برای 2-3 ساعت. بعد دربیارین و به نازکی نیم سانتی متر باز کنین مثل شکل(قطر دایره 10 سانتی متر). توش شکلات بمالین و مثل شکل رول کنین.(اگه خواستین میتونین نصف کنین مواد رو و کروسان های کوچولو درس کنین). روی کاغذ فر بچینین، روشون زرده و نمک بمالین، طوریکه به قسمتهایی که رول کردین نخورن. فر رو قبلا بزارین 200 درجه بعد به 190 بزارین و تا وقتیکه روش سرخ شه بپزین. همون روز سرو کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه