آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کروسان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کروسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

10 گرم خمیر مایه – 50 گرم کره نرم – 3.5 لیوان آرد – 1 لیوان آب ولرم – 1 قاشق مرباخوری نمک – 1 قاشق مرباخوری شکر
برای بین لایه های خمیر : 250 گرم کره
برای روش: زرده تخم مرغ – نمک
برای توش: نوتلا، مارمالاد سیب یا زردآلو یا هر چیز دیگه که دوس دارین

طرز تهیه

✏خمیر مایه و آب رو مخلوط کنین، در ظرف دیگه آرد رو با نمک و شکر مخلوط کنین،مخلوط خمیر مایه رو اضافه کنین و شروع کنین به ورز دادن، کم کم بقیه آرد رو اضافه کنین و وقتی خمیر خودشو پیدا کرد، کره نرم رو اضافه کنین و ورز بدین روی میز کار که آرد پاشیدین، تا وقتیکه به دست نچسبه.(7-8 دقیقه). روشو خوب با سلفون بپوشونین بزارین جای گرم تا مقدارش 2 برابر شه. بعد روی میز کار که آرد پاشیدین، بزارین، باز کنین به شکل مربع، ضلع های روبروی هم رو تا کنین روی هم و داخل سلفون بزارین یخچال یک شب بمونه.
✏250 گرم کره نرم رو توی کیسه فریزر کلفت بزارین و خوب فشار بدین تا نازک شه و هر طرفش یکنواخت بشه و بزارین فریزر تا یخ بزنه.
✏خمیر رو که صبح فرداش درآوردین، به اندازه کره ی توی کیسه فریزر به شکل مربع باز کنین، نصفش کره یخ زده رو بزارین و طرف دیگه خمیر رو روش برگردونین، طوری که کره توش بمونه. دوباره خمیر رو باز کنین و 3 بار تا کنین روهم (2 طرف روبروی هم بعد طرف دیگه)این کار رو یبار دیگه تکرار کنین.(امیدوارم مفهوم رو رسونده باشم). بعد دوباره بزارین توی سلفون و بزارین یخچال برای 2-3 ساعت. بعد دربیارین و به نازکی نیم سانتی متر باز کنین مثل شکل(قطر دایره 10 سانتی متر). توش شکلات بمالین و مثل شکل رول کنین.(اگه خواستین میتونین نصف کنین مواد رو و کروسان های کوچولو درس کنین). روی کاغذ فر بچینین، روشون زرده و نمک بمالین، طوریکه به قسمتهایی که رول کردین نخورن. فر رو قبلا بزارین 200 درجه بعد به 190 بزارین و تا وقتیکه روش سرخ شه بپزین. همون روز سرو کنین
طرز تهیه کروسان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی