آموزش طرز تهیه کرم هلو با ژله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
هلوی پوره شده یک پیمانه (من از یک پیمانه پوره ی هلوی کمپوت شده استفاده کردم)
شکر: نصف پیمانه (بعد از مخلوط کردن با هلو بچشین و اگه لازم بود بیشتر بریزین)
شیر: یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین : ۲/۵ قاشق غذاخوری
یک بسته ژله با طعم هلو
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
وانیل : نوک قاشق چایخوری
دو بسته ژله ی هلو برای قسمت شفاف
طرز تهیه
هلوها را پوست کنده و تکه تکه میکنیم و بعد با نصف لیوان شیر داخل مخلوط کن می ریزیم تا پوره بشه.
بقیه شیر و خامه را با شکر مخلوط کرده و به آن وانیل اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم تا گرم شود و شکر در شیر حل شود ولی نباید بجوشد،پودر ژلاتین رو در نصف فنجان آب سرد میریزیم و روی حرارت غیر مستقیم میزاریم تا کاملا شفاف شود و آنرا نیز به مخلوط شیر و شکر و خامه اضافه میکنیم وگازو خاموش میکنیم،یک بسته پودر ژله هلو رو نیز با یک لیوان آب جوش حل کرده و به مخلوطمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم مخلوطمون کمی خنک بشه بعد پوره ی هلو را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت شود.
دو بسته ژله ی هلو را هم از قبل با دو لیوان آب جوش حل می کنیم و روی سماور درحال جوش میذاریم تا ذراتش حل شود سپس بهش یک لیوان آب سرد اضافه می کنیم و قالب رو چرب می کنیم و کمی ژله ی هلو رو داخلش می ریزیم و داخل یخچال میذاریم تا ژله تقریبا ببنده و وقتی نوک انگشتمونو بهش میزنیم یه ذره جای انگشتمون روش بمونه در این لحظه مقداری از کرم هلو رو که تهیه کردیم با قاشق آروم روی ژله ی هلویی که تقریبا خودشو گرفته میریزیم و قالب رو دوباره تو یخچال میذاریم وقتی قسمت کرم هلو هم تقریبا خودشو گرفت دوباره کمی ژله ی هلو رو آروم میریزیم روش وتوی یخچال میذاریم تا تقریبا ببنده بعد دوباره کرم هلو رو میریزیم و میذاریم تو یخچال دوباره ژله ی هلو رو میریزیم و اون که خودشو گرفت در آخر کرم هلو رو میریزیم و قالب رو بمدت ۴،۵ ساعتی داخل یخچال میذاریم تا دسر کاملا خودشو بگیره بعد چند ثانیه قالبو داخل آب گرم میذاریم و وکناره های دسرو با نوک کارد از دیواره های قالب جدا میکنیم و قالبو کمی تکون میدیم و ظرف موردنظرو میذاریم روش و برمیگردونیم.
مقداری از مواد دسر برای این قالب اضافی میاد که میتونید تو یه قالب کوچیکتر یا توی لیوان بریزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه