آموزش طرز تهیه کراسان با مربای انجیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 7 نفر
بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
شکر 1/2 پیمانه
آرد 2.5 پیمانه
کره آب شده 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
مربا انجیر 3 پیمانه
دارچین 1 قاشق سوپ خوری
پودر هل سبز 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا شکر و کره آب شده را با هم مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود. سپس ۱ عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا با مواد یکنواخت شود.
2-آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳بار الک کنید تا کاملا هوا خورده و سبک شوند. آردرا با الک کمکم به مواد اضافه کنید و خوب مواد را ورز دهید تا درنهایت خمیر مناسبی ایجاد شود. خمیر را داخل ظرف چرب شده قرار داده و روی آن یک پارچه نمدار بکشید و يك ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.
3-وقتی خمیر استراحت کرد، آن را روی میز آردپاشیشده باز کنید. تخم مرغ را شکسته و زرده و سفیده آن را جدا کنید، سپس سفیده را خوب مخلوط کرده و روی سطح خمیر بزنید. مربای انجیر را با دارچین و هل مخلوط کرده و روی خمیر بزنید و کل سطح آن را بپوشانید.
4-خمیر را به آرامی رول کرده و داخل سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آن زرده تخم مرغ مالیده و سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم شده است قرار داده و آن را بپزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه