آموزش طرز تهیه کتلت سیب زمینی و پیازچه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 پیمانه سیبزمینی پوره و یا له شده، سرد
1 پیمانه پنیر چدار یا… رنده شده
1/2 پیمانه آرد
ورق ژامبون،کالباس خانگی ویا گوشت چرخ کرده تفت داده شده
1 پیاز متوسط ریز خرد شده ویا 1/4 پیمانه پیازچه خرد شده
2 حبه سیر ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
2 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری کره ویا مارگارین
طرز تهیه
ژامبون هارو سرخ کنین تا ترد شن، بعد روی دستمال کاغذی بزارین تا سرد شن.بعد خرد کنین.سپس روغنی که توی تابه مونده رو خالی کنین و فقط 2 قاشق غذاخوریش بمونه، و توش سیر و پیاز رو تفت بدین(اگه پیازچه میزنین نیازی نیست تفت بدین).سپس همه موادو بجز کره مخلوط کنین با قاشق یا دست، چسبنده میشه.بعد در یک تابه تمیز، 1 قاشق غذاخوری از کره رو بزارین و 1/4 پیمانه از مخلوط بردارین و توپ کنین و بعد مثل کتلت شکل بدین و داخل روغن داغ سرخ کنین هر دو طرفشو.هر طرف حدود 3 دقیقه.اونقدر که تقریبا 8 تا کتلت بشه.کره کم بود اضافه کنین.
وقتی هنوز گرمه و ترده سرو کنین همراه کچاپ، سس سفید یا خامه ترش و پیازچه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه