آموزش طرز تهیه کتلت ایتالیایی(فریته) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
سوسیس ایتالیایی (چرخکرده) 180 گرم
گوشت چرخ کرده 180 گرم
گوشت بوقلمون (چرخکرده) 180 گرم
شیر (بدون چربی) 1/4 فنجان
خرده نان 1/4 فنجان
سیر (ریز شده) 2 حبه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده) 1/4 فنجان
تخم مرغ 4 عدد
جعفری (خرد شده) 1 قاشق سوپ خوری
دانه بلوط 1 قاشق سوپ خوری
کشمش 1 قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
2-در یک کاسه بزرگ سوسیس چرخکرده، گوشت چرخکرده، بوقلمون چرخکرده، شیر بدون چربی، ۱/۴ فنجان خرده نان، سیر ریز شده، پنیر پارمزان رنده شده، ۲ تخم مرغ کمی زده شده، جعفری خرد شده، دانه بلوط، کشمش و نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید. با استفاده از دست مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
۱-3 و نیم قاشق سوپخوری از مخلوط را به شکل کوفته در بیاورید و به همین ترتیب کل مخلوط را کوفته کنید.
4-دو عدد تخم مرغ باقیمانده را با ۱ قاشق سوپخوری آب هم بزنید. کوفته ها را در تخم مرغ فرو ببرید سپس در ۱ فنجان خرده نان باقیمانده بغلتانید.
5-یک قابلمه بزرگ را روی شعله نسبتاً زیاد داغ کنید و آنقدر روغن در آن بریزید که به خوبی کف تابه را بپوشاند.
6-کوفته ها را در تابه قرار دهید و مواظب باشید تابه را بیش از حد پر نکنید. آنها را ۲ تا ۳ دقیقه از همه طرف سرخ و قهوه ای کنید.
7-کوفته های سرخ شده را داخل فر قرار دهید و ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملاً مغزپخت شوند.
8-کوفته ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنشان کشیده شود سپس سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه