آموزش طرز تهیه کاپ کیک کدوحلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
140 گرم کره نرم در دمای اتاق
2 تخم مرغ
140 گرم شکر
140 گرم آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
دارچین
جوز هندی خیلی خیلی کم
عصاره وانیل
150 گرم پوره کدوحلوایی برای فراستینگ کدوحلوایی:
250 گرم کره
300 گرم پودر شکر
100 گرم پوره کدوحلوایی
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 قاشق غذاخوری شیر برای تزیین:
مقداری کدوحلوایی پخته شده
سس کارامل
دارچین (اختیاری)
طرز تهیه
برگ نعناع تازه همه مواد کیک رو باهم مخلوط کنین تا یکدست شن،(که میتونین عین کاپ کیک های دیگه مواد رو به ترتیب اضافه کنین) داخل قالب مافین که کاغذ گذاشتین تا 2/3 پر کنین و در فر گرم شده 180 درجه 12-15 دقیقه بپزین. برای فراستینگ هم، کره رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، پودر شکر رو اضافه کنین و بزنین تا مخلوط شن، بقیه مواد هم اضافه کنین و بزنین تا به غلظت دلخواه برسین.
روی کاپ کیک های سرد شده، فراستینگ بدین با ماسوره و روشون یک مکعب کدوحلوایی پخته شده بزارین و روی اونم 1 قاشق چایخوری سس کارامل بدین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه