آموزش طرز تهیه کاپ کیک هندوانهای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک هندوانهای
۶ قاشق سوپ خوری کره نرم شده
۲/۳ پیمانه شکر
۳ عدد سفیده تخم مرغ
۱/۲ پیمانه خامه صبحانه
۱ قاشق چایخوری پودر وانیل
۱ پیمانه آرد
۱/۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
چند قطره رنگ خوراکی سبز
مواد لازم برای تزئین کاپ کیک هندوانهای
۲ پیمانه خامه فرم گرفته
۱ قاشق سوپ خوری پودر ژله هندوانه
چند قطره رنگ خوراکی قرمز
شکلات چیپسی به مقدار لازم
طرز تهیه کاپ کیک هندوانهای
طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. سپس کپسولهای مخصوص مافین را داخل قالبها بگذارید. کره و شکر را آنقدر با هم مخلوط کنید تا کرم رنگ شوند. سپس سفیده تخممرغها را به مخلوط تان اضافه کنید و هم بزنید. خامه و وانیل را هم به موادتان اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بکینگ پودر، آرد و نمک را ابتدا الک کنید و سپس نیمی از آنها را به مخلوط تان اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا خوب مخلوط شود. بعد بقیه آرد را داخل مخلوط خود بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیرتان نرم و صاف شود. حالا رنگ سبز را به مخلوط تان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به صورت یکدست سبز شود. حالا سه چهارم قالبها را با خمیر سبز رنگ پر کنید و بعد آنها را داخل فر قرار دهید تا بپزد. سپس آنها را از فر خارج کنید تا خنک شود. در این مرحله نوبت به آماده کردن خامه است، خامه را در ظرف مناسبی بریزید و با پودر ژله و رنگ خوراکی هم بزنید تا قرمز رنگ شود. حالا خامه را داخل ماسوره بریزید و روی کیکها را تزئین کنید. در آخر نیز کاپ کیکهایتان را با تکههای شکلات تزئین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه