آموزش طرز تهیه کاپ کیک قهوه کرمدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
4 عدد تخم مرغ
نزدیک 1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
125 گرم کره نرم شده
1.5 لیوان شیر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری نسکافه
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نزدیک 3.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای روی کیک:
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
1 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری نوتلا (یا هر نوع شکلات صبحانه دیگر)
1.5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری نسکافه
طرز تهیه
ابتدا پودر کرم شانتی و شیر را با همزن برقی 4_3 دقیقه هم بزنید. نسکافه ، نوتلا و پودر کاکائو را اضافه کنید و مجدد هم بزنید و در یخچال بذارید.
برای کیک ، تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه هم بزنید تا کف کند. بقیه مواد بجز بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب های مافین طوریکه که قالبها 1 سانتی متر سرخالی بماند بریزید. در فر 180 درجه 22_21 دقیقه(با کنترل) بپزید و سپس کنار بذارید سرد شود. کرم آماده شده را با قیف روی کیکها بزنید و پودر کاکائو بپاشید و به دلخواه تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه