آموزش طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد ۸ قاشق غذاخوری
شکر ۸ قاشق غذاخوری
پکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودرکاکائو ۴ قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲عدد
شیر ۱۰ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
اول همه ی مواد خشک راباهم مخلوط میکنیم سپس تخم مرغ را با همزن کمی میزنیم وشیرو روغن رابهش اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم ومواد خشک راهم اضافه میکنیم وهمه ی مواد را باهم مخلوط میکنیم کاغذهای مافین را در قالبمون قرار میدیم و تا نصف از موادمون توش میریزیم و توی فری که ازقبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزند وبعد از سرد شدن با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم، برای قلبهای شکلاتی هم شکلات رو آب کردم و توی کیسه فریزر ریختم و نوکشو سوراخ کردم و روی کاغذ روغنی طرح انداختم و گذاشتم چند دقیقه توی فریزر بمونه تا سفت بشه،
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه