آموزش طرز تهیه کامل طاجین گوشت و به مراکشی خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
طاجین گوشت و به ، خورشت مخصوص مراکش و کشورهای شمال آفریقا است. طاجین ظرفی است که خورشت را در آن درست می کنند. این خورشت با گوشت قرمز و میوه به پخته می شود و از یک نوع ادویه مخصوص مراکشی ( ادویه راس الحانوت) استفاده می شود. این ادویه را خیلی راحت میتوانید در خانه درست کنید. مواد آن را از بیرون تهیه کنید و باهم مخلوط کنید.
مواد لازم برای ادویه راس الحانوت مراکشی :
پودر زیره : ۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل : ۱ قاشق چایخوری
نمک : ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه : ۳/۴ قاشق پای خوری
پودر دارچین : ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری
میخک خرد شده : ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
تمام مواد را در کاسه ای بریزید و کامل باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به طور کامل ترکیب شوند. سپس در ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر و بوی آن از بین نرود. حالا شما ۳ قاشق ادویه راس الحانوت مراکشی دارید.
مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی :
گوشت قرمز : ۶۰۰گرم
میوه به : ۴ عدد متوسط
نخود : ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده : ۴ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی : ۵ عدد متوسط
سیر : ۳ حبه
۱ عدد ساقه کرفس خرد شده
پیاز: ۲ عدد متوسط
پودر زیره : ۱ قاشق چای خوری
ادویه راس الحانوت : ۲ قاشق چای خوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمز : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه طاجین گوشت و به :
گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و مقداری روغن روی حرارت ملایم گاز به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سپس گوشت را همراه با ۴ لیوان آب داخل زودپز به مدت ۱۸۰ دقیقه بپزید.
نخود را شسته و با مقداری آب به مدت ۱ ساعت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخت کامل آب نخود را دور بریزید و نخود را در ظرفی جداگانه نگه دارید.
یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید، گوجه فرنگی و میوه به را تمیز شسته، پوست آنها را بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید و هر کدام را در ظرفی جداگانه نگه دارید.
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن گرم شد میوه به را داخل روغن بریزید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شود سپس پیاز خرد شده، کرفس خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با یک کفگیر سوراخدار مواد داخل ماهیتابه را بردارید و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.
گوشت پخته شده، گوجه فرنگی های خرد شده، جعفری خرد شده و نخود پخته شده را داخل قابلمه بریزید و ۳ لیوان از آب گوشت، پودر زیره، فلفل سیاه و فلفل قرمز، نمک و ادویه راس الحانوت را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزد و خوب جا بیفتد.
طاجین گوشت و به را با برنج سفید سرو کنید. نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه