آموزش طرز تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
میگو خرد شده 1 کیلوگرم
قارچ خرد شده 300 گرم
سیر خرد شده 4 حبه
لوبیا سبز خرد شده 4 عدد
آرد سفید 5 قاشق سوپ خوری
آب مرغ 1 پیمانه
خامه 2/3 پیمانه
ذرت پخته 1 پیمانه
مواد لازم برای کوفته
500گوشت مرغ چرخ شده گرم
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
پودر سوخاری 2-1 قاشق سوپ خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا میگوها را پاک کرده، بشویید. سپس آنهارا آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ شان کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچها را داخل آن تفت دهید. بعد از ۴ دقیقه پیازچه خردشده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب تفت دهید
2-حالا آرد را اضافه کرده، همراه مواد تفت دهید و بعد آب مرغ و خامه را بیفزایید. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس غلیظ شود.
3-حالا لوبیای خردشده، ذرت و میگوهای سرخ شده را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. در این زمان باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
4-گوشت مرغ چرخ شده را همراه با پودر سیر، جعفری خردشده، پودر سوخاری و تخممرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل کاسهای بریزید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.
5-حالا مواد را شبیه توپهایی اندازه نارنگی درآورید.مخلوط میگو را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، سپس کوفتهها را داخل آن قرار دهید. ظرف را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر بگذاریدتا کاسرول شما آماده شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه