آشپزي و شيريني پزي ماکارونی و پاستا

طرز تهیه کاسرول پاستا و پنیر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاسرول پاستا و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

حدود 340 گرم ماکارونی یا پاستا
1/4 پیمانه کره
1/4 پیمانه آرد
1ونیم پیمانه شیر
1 پیمانه خامه کم چرب
1/2 قاشق چایخوری پودر خردل خشک(اختیاری)
1 قاشق چایخوری پودر پیاز
نمک و فلفل سیاه
مقداری آب مرغ و یا سوپ پنیری یا … (اختیاری)
4 پیمانه پنیر چدار
1/2 پیمانه پنیر پارمیسان تازه

طرز تهیه

فر رو در دمای حدود 218 درجه بزارین، پاستا یا ماکارونی دلخواه رو بپزین داخل آب که کمی نمک و روغن زدین، بعد بریزین داخل آبکش و با سرد یک دور بشورین (ما داخل آب یکمی زردچوبه میریزیم، تا هم رنگش خوشگل شه و هم خیلی فایده داره).
کره رو روی شعله ملایم داخل یک تابه بزرگ آب کنین، آرد رو اضافه کنین و 2 دقیقه تفت بدین و مدام هم بزنین، سپس به آرامی خامه، شیر، پودر خردل، نمک و فلفل سیاه و پودر پیاز رو اضافه کنین و خوب هم بزنین، و به پختن و هم زدن ادامه بدین تا غلیظ شه، از روی شعله بردارین و پنیر پارمسان و 3 پیمانه از پنیر چدار رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل شن، بعد آب مرغ ویا سوپ پنیری یا … رو اضافه کنین (البته اگه دوست داشتین) و داخل یک قالب 23×33 بریزین و 1 پیمانه باقیمانده از پنیر چدار رو بریزین روش و 18-24 دقیقه بپزین تا روش مثل عکس سرخ شه، زیاد نپزین، بعد 10-15 دقیقه بزارین تا سرد شه و بعد سرو کنین.ایوای گشنم شد
طرز تهیه کاسرول پاستا و پنیر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی