آموزش طرز تهیه کاسرول مرغ با لوبیا سبز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ 4 عدد
کره 1/4 پیمانه
سیر رنده شده 2 حبه
آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری
خامه 1 پیمانه
ادویه قاشق چای خوری
شیر 1 پیمانه
پنیر پارمسان 1 پیمانه
لوبیا سبز پخته شده 4 پیمانه
قارچ خردشده 200 گرم
پنیر پیتزا رنده شده 2 پیمانه
بیسکویت خرد شده 6 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. فیلهها را آغشته به نمک و فلفل کنید و روی سینی بچینید، سپس به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. وقتی مرغها را بیرون آوردید، دمای فر را برای مرحله بعد به ۲۰۰ درجه افزایش دهید.
2-در این فاصله کره را در تابه آب کنید و سیرهای رنده شده را در آن تفت دهید، سپس به ترتیب آبلیمو، خامه، ادویه، شیر و پنیر پارمسان را یکی یکی اضافه کنید. حالا بگذارید مواد کاملا بپزند. سس پنیری غلیظ شده را از روی حرارت بردارید.
3-در کف یک ظرف سرامیکی مستطیلی لوبیا سبزها را پهن کنید و قارچ های خرد شده را روی آنها بریزید. در لایه بعدی نصف سس پنیری را روی قارچها بریزید و سپس فیلههای کباب شده را روی آنها بچینید. حالا دوباره بقیه سس را به همراه بیسکوییتهای خرد شده روی فیلهها بریزید. پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. پنیر که آب شد و روی غذا کمی برشته شد، غذا آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه