آموزش طرز تهیه کارنیاریک ؛ بادمجان شکم پر ترکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اگر بادمجان سر سفره بعضی از ما نباشد آن سفره برایمان سفره نمیشود. با بادمجان میتوان خورش درست کرد و آن را با پلو خورد یا میشود آن را در ماست ریخت و از یک بورانی بادمجان اشتهاآور در کنار غذای اصلی لذت برد. اما با بادمجان یک کار دیگر هم میتوان کرد؛ میخواهیم به سبک تُرکها اصطلاحا کارنیاریک درست کنیم و شکم بادمجان را با مواد خوشمزهای پر کنیم. اگر دوست داشته باشید غذای سالمتری میل کنید میتوانید بادمجان شکم پر یا همان کارنیاریک خود را به جای سرخ کردن در ماهیتابه داخل فر درست کنید.
دستی بجنبانید و بادمجانها، گوشت چرخ کرده، پیاز و روغن زیتون را دورهم جمع کنید و برای به راه انداختن عطر و بوی خوش بادمجان شکمپر راهی آشپزخانه شوید.
مواد لازم برای چهار نفر:
بادمجان متوسط: ۴ عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز سفید: ۱ عدد بزرگ
سیر: ۳ حبه
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۱ عدد بزرگ
فلفل سبز تند: ۲ عدد متوسط
جعفری: یک کف دست
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان: ۱ لیوان
مواد لازم برای تهیه سس:
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
سس فلفل: ۱ قاشق مرباخوری
آب جوش: ۱ لیوان
نکته مهم:
برای این که بادمجانها سیاه نشوند و طعم خود را از دست ندهند آنها را ابتدا در آب نمک بخوابانید و بعد از این که خوب خشک کردید سرخ کنید. بعد از سرخ کردن، بادمجانها را از وسط باز کنید و داخل آنها کمی شکر بپاشید تا خوشمزهتر شوند.
برای این که بادمجان شکم پر شما سالمتر باشد میتوانید روی بادمجانها روغن زیتون بمالید و به جای سرخ کردن آنها را داخل فر قرار دهید و تنوری کنید.
طرز تهیه
بادمجانها را بشویید، سر و ته آنها را جدا کنید و پوست بکنید.
به کمک یک چاقوی تیز روی بادمجانها شکاف ایجاد کرده و آنها را داخل یک ماهیتابه گود در روغن سرخ کنید. سپس بادمجانها را روی چند تکه دستمال کاغذی بزرگ قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
برای درست کردن مواد داخل بادمجان پیاز را نگینی و سیر را باریک باریک خرد کنید.
گوجه فرنگی را پوست بگیرید و به شکل مربع خرد کنید. فلفلها را از وسط دو نیم کنید، تخمهای آن را خارج کرده و سپس خرد کنید.
روغن زیتون را داخل یک ماهیتابه گرم کنید و سیر و پیاز را تا جایی که رنگشان کمی عوض شود داخل آن تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را به سیر و پیاز اضافه کنید و تا جایی که آبش گرفته شود تفت دهید.
در حالی که گوشت را داخل تابه هم میزنید، فلفل سبز را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
مواد را از روی اجاق بردارید و جعفری را یواش یواش اضافه و با مواد مخلوط کنید. بادمجانهای سرخ شده را همانطور که روی برش خورده آنها به سمت بالا است روی سینی بگذارید، به کمک قاشق کمی باز کنید و مواد را تا جایی که میتوانید داخل آنها بریزید.
حالا اگر تمایل دارید گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را روی بادمجانها بریزید.
برای تهیه سس، رب گوجه و سس فلفل را در یک کاسه با آب جوش هم بزنید و کنار بگذارید.
بادمجان های شکم پر را داخل فر که با دمای ۱۷۰ درجه گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و سپس سس را به مقدار دلخواه روی آنها بریزید و با عزیزانتان نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه