آموزش طرز تهیه کئی کشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
کشک 1 کیلوگرم
پیاز 1 عدد
عدس 1 پیمانه
سیر 3 حبه
کدو حلوایی 1.5 کیلوگرم
طرز تهیه
1-ابتدا كدو حلوایی را برش زده داخل آن را با قاشق خالی میكنیم. سپس با یك پیمانه آب آن را میپزیم به طوری كه آب آن كاملا کشیده شود.
2-كدو پخته شده را با قاشق از پوست جدا میكنیم. عدس را جداگانه با كمی نمك، زردچوبه و یك عدد پیاز میپزیم به طوری كه آب آن كاملا به خورد عدس برود.
3-كشك را نیز با دو پیمانه آب رقیق كرده سپس به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت میجوشانیم.
4-بعد از سرد شدن مواد، كشك را كمكم به مخلوط كدو، عدس پخته و له شده سیر رنده شده ، نمك و فلفل اضافه میكنیم تا كمی رقیق شود و به غلظت ماست در آید.
سایر نکات
)اگر كدو حلوایی شما به اندازه لازم شیرین نبود كمی شكر به آن اضافه كنید.
2)بهتر است بعد از مخلوط كردن مواد آنها را داخل مخلوط كن پوره كنید و بعد كشك را اضافه كنید.
3)حتما كشك را قبل از مصرف 20 دقیقه بجوشانید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه