آموزش طرز تهیه ژله شکری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 7 نفر
شکر 2 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
آب 3/4 لیوان
آب سیب تازه 1 لیوان
آب لیمو تازه 1 قاشق غذا خوری
پوست لیمو ترش رنده شده 1 عدد
رنگ خوراکی (سبز و قرمز) به مقدار لازم
اسانس خوراکی 3 قطره
طرز تهیه
1-ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و روی بخار آب بنماری کنید تا رقیق و شفاف شود.
2-آب سیب و شکر رو روی حرارت خیلی کم بزارین و مرتب هم بزنید و ۵ دقیقه بعد از جوش آمدن گاز را خاموش کنید. و بزارین ۳ دقیقه بماند تا حباب های آن محو شود.
3-حالا ژلاتین ، آبلیمو و پوست لیمو رو به مواد شکر اضافه و از الک رد کنین تا مواد یکدست شود.
4-سپس مواد را به دو قسمت تقسیم و به هر کدوم رنگ دلخواهتون رو اضافه کنید.و هر کدوم رو در قالب چرپ شده بریزین وقتی سرد شد به مدت ۵ ساعت در یخچال بزارید تا کاملا بسته بشه .
5-میتونین مواد رو داخل سینی بریزین و با کاتر دلخواه قالب بزنید و در آخر در شکر بغلطانید. در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه