آموزش طرز تهیه ژله سورپرایز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
تعداد رنگ ژله ها و ترکیب رنگشون به سلیقه خودتون بستگی داره. فقط اینکه من ژله ها رو کمی غلیظ تر از حد معمول درست کردم و به اونهایی که خیلی بیرنگ بودن یه کوچولو رنگ خوراکی اضافه کردم.
من از نی نوش های باریک استفاده کردم که خیلی کارمو سخت کرده بود. اگه از اون نمونه های قطورتر استفاده کنید هم حفره ها بزرگتر و شیکتر میشن و هم راحت تر میشه اینکار رو انجام داد. در کل خیلی وقت گیر بود. قطعا با نی نوش های بزرگتر حفره های کمتری لازم هست درست کنید و سریعتر کار پیش میره .گاهی اوقات هم ممکنه مجبور بشید با مک زدن ژله رو داخل نی گیر بندازید. برای همش اینطور نبود ولی برای بعضیهاش اذیت میکرد و نی خالی میومد بالا و مجبور میشدم یه مک کوچولو بزنم و همزمان نی رو به سمت بالا بکشم که البته احتمال میدم با نی قطورتر این مشکل رو نداشته باشید.
✔ هرچی حفره ها بیشتر باشن بعد از برش زدن تعداد رنگهای بیشتری دیده میشه و کار زیباتر هست.
ژله قرمز رنگ : ژله انار با شیر و البته کمی رنگ خوراکی برای پررنگتر شدن.
اگه زمان پر کردن حفره ها از سرنگی که نیدل سرش هست استفاده کنید حفره ها تمیزتر پر میشن.
من خودمم مجبور شدم نیدل سرنگ رو سر سرنگ بزنم و حفره ها رو پر کنم.
در مورد ژله بستنی (شیر) برای اون دسته از دوستان که ممکنه براشون سوال باشه
قسمت سفید رنگ : ژله آلوئه ورا با شیر هست.
به ازای هر ۱ بسته ژله (۱۰۰ گرم ژله)، ۱ لیوان اب جوش میریزیم و ژله رو خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه. بعد ژله رو کنار میگذاریم تا کاملا سرده سرد بشه.
همزمان یک لیوان شیر یا بستنی رو هم از یخچال بیرون میاریم و اون رو هم بیرون میگذاریم تا هم دمای محیط بشه.
وقتی ژله کاملا سرد و هم دمای محیط شد و شیر یا بستنی از خنکی افتاد و هم دمای محیط شد ،
هر دو رو با هم ترکیب میکنیم.
اگه ژله گرم باشه یا حتی شیر(بستنی) سرد باشه ، ژله میبره و دیگه به درد نمیخوره. پس حتما دقت کنید هر دو هم دمای محیط باشن بعد ترکیب کنید.
✔ژله بستنی(شیر) رو همیشه در قالبی که از قبل در یخچال بوده و کاملا سرد هست بریزید
✔اینکه نوشتم شیر یا بستنی به سلیقه خودتون بستگی داره
من خودم کلا از شیر بجای بستنی استفاده میکنم چون شیرینی دسر کمتر میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه