آموزش طرز تهیه ژله بلوبری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
ژله بلوبری ۳ بسته(یا هر ژله دیگه). آب جوش ۳ پیمانه. آب سرد ۳/۴ پیمانه. بلوبری ۱ پیمانه(یا هر میوه دیگه). بستنی وانیلی (یا ماست شیرین) ۲ پیمانه. یک قالب کیک با ظرفیت ۷ پیمانه
طرز تهیه
برای لایه اول ژله، داخل کاسه ای ۱ پیمانه آب جوش را با ۱ بسته ژله کاملا حل کنید و ۳/۴ پیمانه آب سرد بریزید و بگذارید داخل یخچال تا کمی ببنده؛ برای اینکه بلوبری یا هر میوه دیگری به صورت معلق داخل ژله بمونه و کف ظرف نره باید ژله کمی بسته شده باشه و بعد بلوبری را اضافه کنید. وقتی ژله در حدی بسته شد که حالت سفیده تخم مرغ شد در اون حد کافیه و میتونید بلوبری را اضافه کنید ومخلوط ژله را به قالب اصلی منتقل کنید و بگذارید ببنده ولی نه اینکه کامل کامل چون اگر ژله اول کامل ببنده وقتی ژله دوم را روش بریزید به صورت دو لایه جدا از هم میشه و بهم نمیچسبه. لایه دوم هم حتما باید خنک باشه تا ژله اول را آب نکنه.برای لایه دوم ژله، در ظرفی دیگر ۲ پیمانه آبجوش و ۲ پاکت ژله بلوبری را کاملا حل کنید و بعد با بستنی یا ماست مخلوط کنید تا یکدست بشه و بزارید داخل محیط تا خنک بشه و بعد با قاشق روی لایه اول ژله بریزید و بگذارید داخل یخچال تا کامل ببندد.اگر با درآوردن ژله از قالب مشکل دارید میتونید کمی قالب را چرب کنید و با پنبه چربی اضافی را پاک کنید که سطح ژله چرب نباشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه