آموزش طرز تهیه چیکن استراگانف رژیمی با ماست یونانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
چیکن استراگانف، یکی از غذاهای محبوبی است که بیشتر مردم سراسر دنیا از آن استقبال میکنند. این غذا بسیار راحت و در مدت زمان کم، یعنی حدود ۳۰ دقیقه، درست میشود و غذایی ایدهآل برای زمانهایی است که وقت کمی دارید. چیکن استراگانف غذایی است پرکالری و پرانرژی که سرشارست از ویتامین ها و مواد معدنی فراوانی از جمله آهن، کلسیم، فولات و منیزیم و ویتامین C. در ادامه مقاله شما را با طرز تهیه چیکن استراگانف رژیمی آشنا خواهیم کرد که با جایگزین کردن ماست یونانی و پنیر خامهای کمچرب به جای خامه به غذای سالمتری تبدیل شده است.
ماست یونانی به غذای شما طعم خوبی میدهد و پنیر خامهای کم چرب غلظت آن را بیشتر میکند. فقط مراقب باشید که حتما از ماست ساده بدون طعم استفاده کنید. میتوانید این غذا را با پاستا یا برنج میل کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۲ قاشق غذاخوری کره یا هر مقدار که لازم است؛
۲ قاشق غذاخوری آرد سادهی همهمنظوره؛
۱/۵ فنجان قارچ تازه ورقهورقه شده؛
۲ فنجان ماست سادهی یونانی؛
۱ عدد پیاز خردشده؛
۱۰۰ گرم پنیر خامهای کمچرب، خرد شده؛
۲ فنجان آب مرغ، البته در دو فنجان جداگانه؛
۲۵۰ گرم مرغ پخته و ریشریش شده.
طرز تهیه
۱. کره را ابتدا درون ظرفی بریزید و روی حرارت متوسط روبه بالا، آب کنید. قارچها و پیازها را درون کرهی داغ بریزید و بهمدت ۵ دقیقه آنها را تفت بدهید. قارچ و پیاز پس از حرارت دیدن، باید نرم و کاراملی شوند.
۲. اکنون یک فنجان از آب مرغ را درون ظرف بریزید و بگذارید به جوش آید. در همان حال مواد را با استفاده از یک قاشق چوبی کاملا هم بزنید و اجازه ندهید، مواد خوراکی که اکنون به رنگ قهوهای درآمدهاند به ته ظرف بچسبند.
۳. آرد ساده را بهتدریج به مخلوط قارچ بیفزایید و آن را کاملا هم بزنید. رنگ آرد پس از ۳۰ ثانیه، قهوهای خواهد شد. اکنون فنجان دیگر آب مرغ را به مخلوط قارچ اضافه کنید. بگذارید غذا بهخوبی جوش بخورد و هرازگاهی آن را هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود. این کار معمولا ۵ دقیقه طول میکشد.
۴. اکنون ماست یونانی را به سس اضافه کنید؛ پنیر خامهای را هم بیفزایید و حدود ۲ دقیقه صبر کنید تا پنیر در مواد کاملا آب و مخلوط شود. حالا مواد غلیظتر شده است. سپس مرغِ از قبل پخته و ریشریش شده را به مواد اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت بماند.
چیکن استراگانف شما حاضر است، نوش جان.
مواد مغذی موجود در این غذا
کالری: ۴۰۹؛
کل چربی: ۲۸ گرم؛
چربی اشباعشده: ۱۴ گرم؛
کلسترول: ۹۸ میلیگرم؛
سدیم: ۵۷۴ میلیگرم؛
کربوهیدرات: ۱۳/۲ گرم؛
فیبر رژیمی: ۱گرم؛
پروتئین: ۲۵/۲ گرم؛
قند: ۶ گرم؛
ویتامین A (آ): ۱۳۶.۲ میکروگرم
ویتامین C (سی): ۳ میلیگرم؛
کلسیم: ۵۲ میلیگرم؛
آهن: ۲ میلیگرم؛
نیاسین: ۸ میلیگرم؛
منیزیم: ۲۰ میلیگرم؛
فولات: ۲۶ میکروگرم.
ممنون بابت دستور پخت خیلی خوشمزه بود