آموزش طرز تهیه چیزکیک پودینگ موز بدونه خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه : 25 دقیقه
مدت پخت : 1 ساعت و 55 دقیقه
برای 16 نفر
مواد لازم:
برای لایه اول:
1ونیم پیمانه بیسکوییت وانیلی خرد شده(ازونایی کا داخل عکس میبینین)
1/2 پیمانه گردو ریز خرد شده
1/4 پیمانه کره آب شده
–
17 عدد بیسکوییت وانیلی
2 موز رسیده، اسلایس شده
1 موز رسیده، له شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2-3 قاشق غذاخوری شکر قهوهای روشن، بستگی داره موزهاتون چقدر رسیده باشن
680 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه، نرم
1 پیمانه شکر
3 تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، همه مواد لایه اول رو مخلوط کنین و کف قالب کمربندی 23 سانتیمتری فشار بدین، 17 تا بیسکوییت رو دیواره قالب بچینین، و خیلی کم با دقت، داخل لایه اول فشار بدین تا نیافتن.
در قابلمه سس کوچک،موز له شده و موزهای اسلایس شده، آب لیمو و شکر قهوهای رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد 1 دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر حل شه و از روی حرارت بردارید. بعد در طرف دیگه پنیر رو با سرعت متوسط همزن بزنین تا نرم شه، حدود 3 دقیقه، بعد به آرامی شکر رو اضافه کنید و بزنین، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و بزنین، هر سری همزن رو خاموش کنین و دیواره های کاسه رو تمیز کنید. زیاد هم نزنین، فقط اونقدر که زردی نبینین در مخلوط. بعد وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین.بعد مخلوط موز رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین تا کاملا مخلوط شن، روی لایه اول بریزین و 45-55 دقیقه بپزین تا تقریبا وسط چیزکیک سفت شه و تکون نخوره.بعد فر رو خاموش کنین و درشو حدود 15 سانتیمتر باز نگه دارین و 1 ساعت بزارین داخل فر تا سرد شه،بعد دربیارین و 30 دقیقه دیگه بزارین تا سرد شه.سپس با سلفون بپوشونین و 8 ساعت بزارین یخچال.حین سرو تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه