آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چیزکیک پودینگ موز بدونه خامه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چیزکیک پودینگ موز بدونه خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه : 25 دقیقه
مدت پخت : 1 ساعت و 55 دقیقه
برای 16 نفر

مواد لازم:

برای لایه اول:
1ونیم پیمانه بیسکوییت وانیلی خرد شده(ازونایی کا داخل عکس میبینین)
1/2 پیمانه گردو ریز خرد شده
1/4 پیمانه کره آب شده

17 عدد بیسکوییت وانیلی
2 موز رسیده، اسلایس شده
1 موز رسیده، له شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2-3 قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای روشن، بستگی داره موزهاتون چقدر رسیده باشن
680 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه، نرم
1 پیمانه شکر
3 تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه

فر رو در دمای 180 درجه بزارین، همه مواد لایه اول رو مخلوط کنین و کف قالب کمربندی 23 سانتیمتری فشار بدین، 17 تا بیسکوییت رو دیواره قالب بچینین، و خیلی کم با دقت، داخل لایه اول فشار بدین تا نیافتن.
در قابلمه سس کوچک،موز له شده و موزهای اسلایس شده، آب لیمو و شکر قهوه‌ای رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد 1 دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر حل شه و از روی حرارت بردارید. بعد در طرف دیگه پنیر رو با سرعت متوسط همزن بزنین تا نرم شه، حدود 3 دقیقه، بعد به آرامی شکر رو اضافه کنید و بزنین، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و بزنین، هر سری همزن رو خاموش کنین و دیواره های کاسه رو تمیز کنید. زیاد هم نزنین، فقط اونقدر که زردی نبینین در مخلوط. بعد وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین.بعد مخلوط موز رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین تا کاملا مخلوط شن، روی لایه اول بریزین و 45-55 دقیقه بپزین تا تقریبا وسط چیزکیک سفت شه و تکون نخوره.بعد فر رو خاموش کنین و درشو حدود 15 سانتیمتر باز نگه دارین و 1 ساعت بزارین داخل فر تا سرد شه،بعد دربیارین و 30 دقیقه دیگه بزارین تا سرد شه.سپس با سلفون بپوشونین و 8 ساعت بزارین یخچال.حین سرو تزیین کنین
طرز تهیه چیزکیک پودینگ موز بدونه خامه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی