آموزش طرز تهیه چیزکیک پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای لایه بیسکوییتی:
1ونیم بسته بیسکویت سبوس دار
1 پیمانه فندق
125 گرم کره، آب شده
–
برای قسمت پنیری:
600 گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه
200 میلی لیتر خامه
1 پیمانه شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری آرد
وانیل
3 تخم مرغ
1/2 پیمانه پودر پسته
–
1 قاشق غذاخوری عسل و پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه
برای لایه اول، فندق و بیسکوییت هارو داخل مخلوط کن، پودر کنین، کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، داخل قالب کمربندی که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و فشار بدین یکدست شه.بعد بزارین یخچال.
برای لایه دوم، پنیر و شکر رو هم بزنین تا شکر حل شه، خامه رو اضافه کنید و 2 دقیقه دیگه هم بزنین، بعد آرد، نشاسته و وانیل رو اضافه کنین و بزنین، سپس تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هر سری خوب بزنین، آخر هم پودر پسته رو اضافه کنید و بزنین. بعد قالبو از یخچال ربیارین و دیواره های قالب رو با فویل بپوشونین و مخلوط پنیری رو روی لایه اول بریزین و چند سری به میز بکوبین تا هوای داخلش بره.بعد در فر گرم شده 170 درجه، نزدیک 40-45 دقیقه بپزین. بهتره یک ظرف پر از آب جوش هم داخل فر و زیر چیزکیک بزارین تا ترک برنداره.وقتی کناره های چیزکیک سفته و وسطش کمی تکون میخوره یعنی پخته.
از فر دربیارین و عسل بمالین روی چیزکیک و پودر پسته بریزین و یک شب بزارین یخچال، بعد سرو کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه