آموزش طرز تهیه چیزکیک لبو ( ایده های یلدا یی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مخلوط فندق و بادام هندی ….. 1 لیوان
خرما …………………………….. 1 لیوان( خرمای نرم و بی هسته)
پودر نارگیل …………………….. نصف لیوان
روغن نارگیل ……………………. 1 قاشق مرباخوری
آب داغ ………………………….. 2 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم کرم چیزکیک:
چغندر قرمز …………………. 1 عدد متوسط(پخته شده)
پنیر ماسکارپونه ……………. 400 گرم (یا پنیر لبنه)
خامه …………………………. 200 میلی لیتر
ژلاتین ورقه ای ……………… 6 برگ(یا 25 گرم پودر ژلاتین)
عسل …………………………. سه چهارم لیوان
وانیل …………………………. 1 قاشق چای خوری
تمشک ………………………… نصف لیوان(اختیاری)
.
مواد لازم روی چیز کیک:
مربای تمشک ………………… به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه ی بیسکویت کفِ چیزکیک، مغز فندق ، مغز بادام_هندی ، خرما ی نرمِ بدون هسته، پودر نارگیل ، روغن_نارگیل و آب داغ را درون غذاساز ریخته و همه ی مواد را به خوبی با هم میکس می کنیم. خمیر حاصل را کف یک قالب کمربندی به قطر 20 سانتی متر می ریزیم و با پشت یک استکان، آن را کاملا به کف قالب فشرده و منسجم می کنیم و قالب را در یخچال قرار می دهیم. برای تهیه ی کرم پنیری ، ورق های ژلاتین را درون آب سرد قرار می دهیم و بعد از این که کمی نرم شد، آن ها را به روش بنماری (حمام بخار آب جوش) ذوب می کنیم. چغندرقرمز پخته شده را درون غذاساز یا به وسیله ی گوشتکوب برقی، پوره می کنیم. پوره ی چغندر قرمز ، پنیر ماسکارپونه (یا لبنه )، خامه ، ژلاتین ذوب شده، عسل و وانیل را درون ظرف گود مناسبی ریخته و همه ی مواد را به وسیله ی همزن برقی خوب می زنیم تا حجم مواد دو برابر شود در آخر دانه های تمشک (در صورت دلخواه) را به کرم پنیری اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم. تمام کرم پنیری را روی پایه ی خرمایی درون قالب که در یخچال کاملا سرد و سفت شده، می ریزیم. قالب را حداقل به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم سپس از یخچال خارج کرده و روی آن را با مربای تمشک تزیین کرده و سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه