آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چیزکیک شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چیزکیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

800 گرم پنیر لبنه (یا پنیر ماسکارپونه)
200 میلی خامه مایع (یا خامه صبحانه)
3 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)

برای پایه:
2 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم
100 گرم مارگارین و یا کره
برای گاناش:
160 گرم شکلات تلخ
80 گرم شکلات ساده
1 پاکت 200 میلی خامه مایع (یا خامه صبحانه)

طرز تهیه

کف قالب کمر بندی 24 سانتی متری کاغذ روغنی بندازید. بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید کره را که از قبل آب کردید به بیسکوییت ها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. بیسکوییت را داخل قالب بریزید و با دست یا با کمک لیوان فشار بدید و صاف کنید. برای اینکه کمی سرد شود داخل یخچال بذارید.
برای کرم پنیر لبنه و خامه را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید و بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید. دقت کنید این نکته مهم است تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و زیاد هم نزنید (در حد مخلوط شدن هم بزنید کافی است) . کناره های قالب را با فویل بپوشانید تا کناره های چیز کیک مثل کیک سرخ نشود. ابتدا داخل سینی بزرگ یا ظرفی آب بریزید و کف فر بذارید تا چیز کیک موقع پخت ترک نخورد و خرد نشود ، سپس در فر 150 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی چیز کیک کمی سرخ شود حدود 50_45 دقیقه بدون اینکه در فر را باز کنید بپزید. سپس در فر را کمی باز کنید (به اندازه دو انگشت باز باشد) و 25_20 دقیقه دیگر داخل فر خاموش نگه دارید. اگر کرم تکان نخورد یعنی تمام است.
برای گاناش خامه را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق گرم کنید دقت کنید نجوشد سپس از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. صبر کنید سرد شود و سپس روی چیز کیک بریزید. 1 شب در یخچال نگه دارید خیلی بهتر میشود. به دلخواه تزیین کرده سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه چیزکیک شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی