آموزش طرز تهیه چیزکیک شاه_توت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم سس
شاه توت………………….. 1 لیوان
آب…………………………… 1 لیوان
شکر………………………… 1 فنجان
نشاسته……………………. 2 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم بیسکویت کف چیزکیک:
بيسکويت ٱرِٱ……………. 18 عدد
کره………………………….. 2 قاشق غذاخوری پُر
.
مواد لازم کرم پنیری چیزکیک:
پنیر ماسکارپونه………. 400 گرم
خامه……………………….. 200 گرم
شکر………………………… سه چهارم لیوان
تخم مرغ…………………. 4 عدد
آرد…………………………… 1 قاشق غذاخوری سر خالی
نشاسته……………………. 1 قاشق غذاخوری سر خالی
طرز تهیه
برای تهیه ی سس شاه توت ، شاه توت ها را می شوییم، بعد از اين که آبشان رفت، در میکسر می ریزیم و کاملا میکس می کنیم سپس شاه توت میکس شده، آب ، شکر و نشاسته را در ظرفی به خوبی با هم مخلوط کرده و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا قوام پیدا کند و غلیظ شود سپس از روی شعله ی اجاق برمی داریم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. برای تهیه ی پایه ی چیزکیک، بيسکويت های اوراو را داخل میکسر یا غذاساز ریخته و به حالت پودر درمي آوریم سپس با کره ی ذوب شده، کاملا مخلوط کرده و کف قالب کمربندی ریخته، به وسیله ی پشت یک قاشق یا استکان ، کاملا فشرده و صاف می کنیم و قالب را درون یخچال، قرار می دهیم. برای تهیه ی کرم پنیری چیزکیک، پنیر ماسکارپونه ، خامه ، شکر، آرد و نشاسته را در ظرفی ریخته و آن قدر هم می زنیم تا کرم یکدستی حاصل شود سپس تخم_مرغ ها را تک تک اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، دوباره مواد را کاملا می زنیم. کرم پنیری را روی پایه ی بیسکویتی درون قالب ریخته و قالب را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم و یک ظرف مخصوص فر را نیز پر از آب کرده و درون فر قرار می دهیم( به این دلیل که چیزکيک از هم نپاشد و انسجام خود را از دست ندهد). وقتی وسط چیزکیک کمی لرزان بود یعنی پخت ، انجام شده است در این هنگام، فر را خاموش کرده و در فر را کمی باز می گذاریم تا چیزکیک، درون فر کاملا خنک شود. وقتی چیزکیک کاملا خنک شد، سس شاه توت را روی آن ریخته و به مدت حداقل 6 ساعت، درون یخچال قرار می دهیم، اما بهتر است یک شب در یخچال بماند
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه