آموزش طرز تهیه چیزکیک تیرامیسو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1ونیم پیمانه ویا 130 گرم بیسکوییت گراهام کرکر، حدود 10 تا
1/4 پیمانه ویا 57 گرم کره آب شده
–
900 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه، هم دمای اتاق و نرم
225 گرم پنیر ماسکارپونه، هم دمای اتاق و نرم (کلا 1125 گرم پنیر)
1 پیمانه و یا 200 گرم شکر سفید
4 تخم مرغ بزرگ
نیم پیمانه و یا 122 گرم خامه ترش یا ماست
نیم پیمانه و یا 120 میلی لیتر نسکافه حل شده در آب و بدون شکر، میتونین نصف از لیکور قهوه استفاده کنید
–
برای خامه فرم گرفته:
236 گرم خامه قنادی
1-2 قاشق غذاخوری نسکافه حل شده در کمی آب
طرز تهیه
فر رو در دمای 160 درجه بزارین، بیرون قالب کمربندی 23 سانتیمتری رو با دولایه فویل بپوشونین.
برای کراست، بیسکوییت هارو پودر کنید در مخلوط کن و کره آب شده رو اضافه کنید و یک پالس مخلوط کنید، بعد ته قالب فشار بدین.
پنیر رو با سرعت متوسط همزن، 8-9 دقیقه بزنین تا سبک و پفی شه، اگه نیاز بود دیواره های کاسه رو با لیسک تمیز کنید.بعد شکر، تخم مرغ ها و خامه ترش رو اضافه کنید و بزنین 5 دقیقه. بعد نسکافه و 225 گرم پنیر ماسکارپونه رو اضافه کنید و بزنین.بعد چیزکیک رو روی لایه بیسکوییتی بریزین و با لیسک یکنواخت کنین و داخل سینی فر بزارین و در طبقه وسط فر قرار بدین و سینی رو پر از آب کنین.1 ساعت و 45 دقیقه الی 2 ساعت بپزین. اطرافش سفت ولی وسط چیزکیک تکون میخوره.بعد فر رو خاموش کنین و درشو چند سانتیمتر باز نگه دارین و 1 ساعت بزارین سرد شه.بعد از فر دربیارین و بعد ازینکه کاملا سرد شد، بزارین یخچال یک شب.
روشو با پودر کاکائو و خامه فرم گرفته نسکافه ای، تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه