آموزش طرز تهیه چیزکیک بادام و عسل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
برای لایه اول:
250 گرم آرد
125 گرم کره
1 تخم مرغ
125 گرم شکر
1 پنس نمک
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
–
تخم مرغ ،شکر و کره رو با همزن بزنین بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین تا مثل خمیر شیرینی شه، حالا 2/3 خمیر رو کف قالب کمربندی پهن کنین و بقیه خمیر رو با اندازه مستطیل با عرض 3 سانتیمتری باز کنین و دور قالب بزارین و طوری کنین که خمیرها بهم بچسبن که قراره داخلش مواد پنیری بریزین.
نیم ساعت بزارین یخچال .
–
برای مواد پنیری :
150 گرم روغن مایع یا کره نرم
وانیل
1 تخم مرغ
1 بسته پودر پودینگ وانیلی حاضری حدود 110-120 گرمی
200 گرم خامه صبحانه
200 گرم شیر
500 گرم پنیر کوآرک یا لبنه یا خامه ای یا ماسکارپونه
–
همه موادو با همزن بزنین تا یکدست شه، داخل قالب بریزین و حدود یک ساعت در فر گرم شده 180 درجه بپزین .
–
برای رویه چیزکیک :
1 قاشق غذاخوری یا 25 گرم کره
2-3 قاشق غذاخوری یا 50 گرم عسل
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری شیر
100 گرم بادام پرک
–
همه موادو روی حرارت بزارین تا فقط کره و شکر حل شن، سرخ نکنین.
بعد ازینکه یک ساعت چیزکیک پخت، از فر دربیارین و این مخلوط رو روش بریزین و دوباره بزارین فر 10 دقیقه دیگه بپزه.
مواظب باشین سریع بادام ها سرخ میشن پس نزارین بسوزن.
بعد از پخت کامل، فر رو خاموش کنین تا داخل فر کاملا سرد شه بعد 3-4 ساعت بزارین یخچال
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه