آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چیزکیک بادام و عسل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چیزکیک بادام و عسل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای لایه اول :
250 گرم آرد (2 لیوان)
125 گرم کره
1 تخم مرغ
125 گرم شکر
1 پنس نمک
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر

برای لایه دوم :
500 گرم پنیر ماسکارپونه یا لبنه
150 گرم شکر(3/4 لیوان)(اگه پودینگتون شکر داره دیگه لازم نیس شکر بزنین)
حدود 5 گرم وانیل شکری
1 بسته پودینگ وانیلی حاضری (پودرش)
1 تخم مرغ
150 گرم روغن مایع
200 میلی لیتر خامه(بصورت مایع باشه اگه پیدا کردین)(میتونین بجای خامه همونقدر شیر بزنین)
200 میلی لیتر شیر

برای لایه بادام و عسل:
25 گرم کره (1 قاشق غذاخوری)
50 گرم عسل (2-3 قاشق غذاخوری)
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری شیر
100 گرم بادام پرک

طرز تهیه

تخم مرغ، شکر و کره رو خوب بزنین با همزن، بعد بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین تا مثل خمیر کوکی شه. 2/3 خمیر رو روی قالبتون که کاغذ روغنی گذاشتین بزارین و فشار بدین تا یکنواخت شه و 1/3 باقیمانده رو هم رول کنین و اطراف قالب به ارتفاع 3 سانتیمتر بزارین. قالب رو نیم ساعت بزارین یخچال.
حالا برای کرمش، همه موادو خوب بزنین با همزن و روی لایه اول بریزین و در فر گرم شده 180 درجه حدود 1 ساعت بپزین.
برای لایه سوم، همه موادو داخل قابلمه روی شعله ملایم مخلوط کنین تا فقط شکر و کره حل شن(سرخ نکنین).
چیزکیک رو از فر دربیارین و لایه سوم رو روش بریزین و 10 دقیقه دیگه بزارین فر (تند تند کنترل کنین تا بادام ها نسوزن).بعد از فر درنیارین ولی فر رو خاموش کنین و کمی درشو باز بزارین و حدود 30 دقیقه صبر کنین تا سرد شه بعد بزارین یخچال و 4-5 ساعت صبر کنین.
روشو میتونین با خامه فرم گرفته تزیین کنین
طرز تهیه چیزکیک بادام و عسل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی