آموزش طرز تهیه چیز کیک یخچالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
کره ۱۰۰ گرم
ژله با طعم دلخواه ۲ بسته ( من از ژله کیوی استفاده کردم)
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
شکر سه چهارم پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای لایه زیری بیسکویتهارو با دست کمی خرد میکنیم وتوی میکسر یا آسیاب میریزیم تا خوب خرد شود وقتی خرد شد کره آب شده رو بهش اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم مخلوط بیسکویتها و کره رو کف قالب کمربندی میریزیم و با پشت کفگیر خوب فشرده میکنیم ( با پشت لیوان و گوشت کوب هم میتونید بیسکویتها رو فشرده کنید) و۲۰ دقیقه میذاریم توی فریزر، تو این فاصله باید لایه وسط رو آماده کنیم، پنیر خامه ای وشکرو وانیل رو با همزن خوب میزنیم بعد خامه صبحانه رو بهش اضافه میکنیم ودوباره میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشن، یک بسته ژله کیوی رو به همراه یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با ۵ قاشق غذاخوری آب جوش حل میکنیم و میذاریم روی کتری در حال جوش تا ذراتش خوب حل بشه بعد بهش ۴ حبه یخ اضافه میکنیم وبعد از خنک شدن به موادمون اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم تا ذرات ژلاتین خوب حل بشه، قالبو از فریزر در میاریم وموادمون روی لایه بیسکویتی میریزیم وسطحشو صاف میکنیم ومیذاریم تو یخچال تا ۳ ساعتی کمی سفت بشه وقتی لایه پنیری خودشو گرفت یک بسته ژله کیوی رو در یک لیوان آب جوش حل میکنیم وقتی ذراتش کاملا حل شد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم و وقتی خنک شد روی لایه پنیری میریزیم و چند ساعتی داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببنده.
موقع در آوردن از قالب اول با کارد کناره های چیزکیک رو از دیواره های قالب جدا میکنیم بعد کمربند قالب رو باز میکنیم و قالب رو جدا میکنیم،من برای تزئین چیزکیک از خامه فرم گرفته و تکه های لیمو استفاده کردم شما به دلخواه میتونید تزئین کنید.
من به ژله کیوی یکی دو قطره رنگ سبز زدم تا خوشرنگتر بشه.
میتونید به جای لایه بیسکویتی از کیک هم استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه