آموزش طرز تهیه چیز-موس کیک توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای کیک اسفنجی:
3 تخم مرغ بزرگ
1/3 پیمانه(67 گرم) شکر
1/2 پیمانه(62 گرم) آرد
1/2 قاشق چایخوری( 2 گرم) بکینگ پودر
3/4 پیمانه الی 1 پیمانه توت فرنگی خرد شده
1/2 قاشق چایخوری( 3 میلی لیتر) وانیل
–
برای موس توت فرنگی:
2-3 پیمانه توت فرنگی
1 قاشق چایخوری(5 میلی لیتر) عصاره توت فرنگی
1 پیمانه(236 میلی لیتر) شیرعسل
2 پیمانه(473 میلی لیتر) خامه پرچرب
1/2 پیمانه(100 گرم) شکر
340 گرم پنیر ماسکارپونه زده شده و فرم گرفته، در دمای اتاق
1 پیمانه توت فرنگی خرد شده
6 ورق ژلاتین
1/4 پیمانه(60 میلی لیتر) آب
–
برای تزیین:
حدود 15 عدد توت فرنگی
170 گرم پودر ژله توت فرنگی
1 پیمانه(236 میلی لیتر) آب جوش
1 پیمانه(236 میلی لیتر) آب سرد
طرز تهیه
یک قالب کمر بازشو 23-25 سانتیمتری کاغذ روغنی بزارین، فر رو هم در دمای 180 درجه بزارین.تخم مرغ ها و شکر رو با درجه بالای همزن حدود 7-8 دقیقه بزنین، تا تقریبا رنگش سفید شه و حجمش زیادتر شه، در یک کاسه دیگه، آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنین و الک کنین، کم کم مواد خشک رو اضافه کنین و هر سری با لیسک زیرو رو کنین به آرامی، بعد توت فرنگی هارو و وانیل رو اضافه کنین و به آرامی با لیسک زیرو رو کنین.کیک رو حدود 18-20 دقیقه بپزین تا روش قهوهای طلایی بشه.بعد دربیارین از فر و بزارین سرد شه کاملا.از قالب درنیارین.وقتی کیک داره میپزه، موس رو آماده کنین، توت فرنگی ها، عصاره توت فرنگی و شیرعسل رو داخل مخلوط کن، پوره کنین، و بزارین کنار.خامه و شکر رو اونقدر بزنین تا پفی و سبک شه و فرم بگیره (اگه وقت ندارین، حتما از خامه قنادی فرم گرفته که از قنادی خریدین استفاده کنین و خامه و شکر رو حذف کنین) بعد پنیر ماسکارپونه فرم گرفته رو اضافه کنین و به آرامی با لیسک زیرو رو کنین تا مخلوط شن. پوره توت فرنگی رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین به آرامی و در آخر توت فرنگی های خرد شده رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. آب و پودر ژلاتین رو مخلوط کنین و داخل مایکروویو یا روی شعله بزارین تا کاملا حل شه، و به موس اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین تا کاملا مخلوط شه.بعد موس رو روی کیک بریزین که از قالبش جدا نکردین.بعد لایه آخر هم، توت فرنگی هارو روی موس بچینین (از گوشه ها شروع کنین) و بعد قالب رو 1 ساعت بزارین یخچال/
آب جوش و پودر ژله رو مخلوط کنین تا کاملا حل شه، بعد آب سرد بریزین و مخلوط کنین، اینو روی توت فرنگی ها بریزین و بازم بزارین یخچال تا کاملا ژله خودشو بگیره.برای اینکه از قالب دربیارین، با چاقو یا هرچیزی، اطراف قالب رو با موس کیکتون جدا کنین و بعد کمرشو باز کنین.تا سرو نکردین بزارین یخچال.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه